Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jälgimäe Torpeedo JK Hilfiger
Teine liiga! Tactiek Tuleb veel!
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 31.4
goed Schieten matig
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Kasak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahasepp is nu in balbezit. Nahasepp passt de bal met de wreef. Saral rent richting de bal. Saral haalt uit met een fantastische trap. Hansulo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Inworp. Huerta komt het veld opgelopen.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jugar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nahasepp geeft de bal voor. Kasak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Jugar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugar geeft de bal voor. Daar is Tonka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasak rent richting de bal. Kasak draait met de bal, schiet en ... Hansulo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Kasu probeert de bal aan de voet te houden. Kasak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasak probeert naar een medespeler te passen. Saral rent richting de bal. Saral haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jugar onderschept slim de pass. Klungelig pakt Nahasepp de bal. Nahasepp geeft een lange en hoge pass. Kasak is nu in balbezit. Kasak draait met de bal, schiet en ... Paal!

32e minuut.
Suur rent richting de bal. Suur geeft de bal voor. Kasak rent richting de bal. Kasak schiet op doel. Hansulo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kasak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Torpeedo JK - Hilfiger 1:0

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nahasepp geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kasak krijgt zijn hoofd ertegen. Hansulo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Õnne is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Torpeedo JK - Hilfiger 2:0

36e minuut.
Tutk geeft een hoge lob. Dümbüllü speelt de bal door. Palu probeert de bal aan de voet te houden. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Sinivee rent richting de bal. Sinivee schiet op doel. Huerta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Torpeedo JK - Hilfiger 2:1

37e minuut.
Saral bereikt de bal nog maar net als eerste. Saral passt de bal met de wreef. Nahasepp is nu in balbezit. Kasak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jälgimäe Torpeedo JK 27%, Hilfiger 73%.
Jälgimäe Torpeedo JK - Hilfiger 2:1

46e minuut.
Pauri komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Nahasepp met een sublieme pass. Kasak bereikt de bal nog maar net als eerste. Saral is nu in balbezit. Saral schiet op doel. Hansulo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Torpeedo JK - Hilfiger 3:1

64e minuut.
Palu kopt de bal weg. Kasak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurg begaat een overtreding. Kurg krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jälgimäe Torpeedo JK 22%, Hilfiger 78%.
Jälgimäe Torpeedo JK - Hilfiger 3:1