Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vaiksed Valvurid fc invest
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Meelak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kitt de bal. Osila is nu in balbezit. Osila draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sõber de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaiksed Valvurid - fc invest 1:0

6e minuut.
Kurismaa speelt de bal door. Vilk is nu in balbezit. Vilk geeft een lange en hoge pass. Riisalu is nu in balbezit. Riisalu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vaiksed Valvurid - fc invest 1:1

11e minuut.
Altermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Joala bereikt de bal nog maar net als eerste. Altermann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Altermann krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Tart kopt de bal weg. Sõber speelt de bal door. Kitt is nu in balbezit. Osila is nu in balbezit. Osila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vaiksed Valvurid - fc invest 2:1

32e minuut.
Tart passt de bal in één keer door. Altermann rent richting de bal. Tart bereikt de bal nog maar net als eerste. Tart draait met de bal, schiet en ... Joala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaiksed Valvurid - fc invest 3:1

41e minuut.
Vultman kopt de bal weg. Klungelig pakt Tart de bal. Mõistus is nu in balbezit. Riisalu verovert de bal door een tackle van achteren. Riisalu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaiksed Valvurid 43%, fc invest 57%.
Vaiksed Valvurid - fc invest 3:1

48e minuut.
Juksar geeft een hoge lob. Vikat rent richting de bal. Rooba rent richting de bal. Osila onderschept slim de pass. Osila draait met de bal, schiet en ... Taaler bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaiksed Valvurid - fc invest 4:1

49e minuut.
Tali passt de bal zonder na te denken. Tart bereikt de bal nog maar net als eerste. Riisalu maakt een afschuwelijke overtreding. Riisalu krijgt een gele kaart. Tart wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tart kan niet meer verder spelen. Eilat komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Kitt geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juksar met een snelle inworp. Klungelig pakt Eilat de bal. Eilat geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Eilat is nu in balbezit. Sõber is nu in balbezit. Osila verovert de bal door een tackle van achteren. Eilat rent richting de bal. Eilat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaiksed Valvurid 40%, fc invest 60%.
Vaiksed Valvurid - fc invest 4:1