Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Highlander2016 MTÜ Kalad
mugandus 04.09 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
32.5 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten waardeloos
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Kess rent richting de bal. Chodkiewicz onderschept slim de pass. Kuńczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuńczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander2016 - MTÜ Kalad 1:0

9e minuut.
Marcinek onderschept slim de pass. Marcinek geeft een hoge lob. Margus is nu in balbezit. Chodkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chodkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander2016 - MTÜ Kalad 2:0

9e minuut.
Nõu rent richting de bal. Kuńczak verovert de bal door een tackle van achteren. Toom bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuńczak onderschept slim de pass. Kuńczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Toom met een sublieme pass. Piter geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kuńczak de bal. Kuńczak schiet op doel. Vilo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Płocharski met een snelle inworp. Danelli is nu in balbezit. Danelli geeft een hoge lob. Marcinek rent richting de bal. Marcinek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Inworp. Płocharski met de inworp. Danelli geeft de bal voor. Chodkiewicz is nu in balbezit. Chodkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander2016 - MTÜ Kalad 3:0

31e minuut.
Ihermann rent richting de bal. Marcinek verovert de bal door een tackle van achteren. Marcinek speelt de bal door. Chodkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Chodkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Płocharski geeft een lange en hoge pass. Marcinek controleert de bal met de borst. Marcinek probeert naar een medespeler te passen. Kuńczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuńczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Marcinek rent richting de bal. Marcinek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Roht de bal. Marcinek is nu in balbezit. Marcinek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highlander2016 26%, MTÜ Kalad 74%.
Highlander2016 - MTÜ Kalad 3:0

46e minuut.
Marcinek is nu in balbezit. Marcinek geeft een hoge lob. Daar is Untera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuńczak rent richting de bal. Kuńczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Jakubczyk geeft een hoge lob. Chodkiewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Margus. Chodkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Płocharski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Marcinek met een snelle inworp. Piter rent richting de bal. Piter geeft een hoge lob. Kess probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Płocharski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chodkiewicz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander2016 - MTÜ Kalad 4:0

54e minuut.
Untera is nu in balbezit. Untera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Danelli met een snelle inworp. Płocharski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Płocharski rent richting de bal. Płocharski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Untera de bal. Kuńczak rent richting de bal. Kuńczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Marcinek is nu in balbezit. Marcinek geeft een hoge lob. Raidam heeft problemen om de bal te vangen. Kuńczak rent richting de bal. Kuńczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Untera is nu in balbezit. Chodkiewicz is nu in balbezit. Raidam legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Raidam krijgt een gele kaart. Chodkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chodkiewicz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Vilo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highlander2016 31%, MTÜ Kalad 69%.
Highlander2016 - MTÜ Kalad 4:0