Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-06 19:16
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: Dodger 08 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 15236
Dodger 08 Šemovci18
non-sense Tactiek 451
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
55 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 21.7
uitmuntend Schieten zwak
formidabel Passen waardeloos
goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Klungelig pakt Falang de bal. Falang probeert naar een medespeler te passen. Gau is nu in balbezit. Gau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - Šemovci18 1:0

4e minuut.
Drăgan passt de bal met de wreef. Galeno rent richting de bal. Galeno met een sublieme pass. Gau bereikt de bal nog maar net als eerste. Gau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Trung Phong probeert naar een medespeler te passen. Redondi is nu in balbezit. Redondi speelt de bal door. Gau bereikt de bal nog maar net als eerste. Gau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Klungelig pakt Galeno de bal. Gau bereikt de bal nog maar net als eerste. Gau geeft de bal voor. Redondi maakt een snoekduik en kopt de bal. Lončarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - Šemovci18 2:0

11e minuut.
Palinić kopt de bal weg. Palichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Palichev met een sublieme pass. Galeno is nu in balbezit. Galeno geeft de bal voor. Paal! Redondi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - Šemovci18 3:0

16e minuut.
Redondi is nu in balbezit. Trung Phong is nu in balbezit. Trung Phong geeft een hoge lob. Gau krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - Šemovci18 4:0

18e minuut.
Kurpiewski rent richting de bal. Kurpiewski geeft de bal voor. Redondi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gau bereikt de bal nog maar net als eerste. Gau schiet op doel. Lončarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Jazvec de bal. Redondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondi schiet op doel. Lončarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Trung Phong onderschept slim de pass. Trung Phong speelt de bal door. Redondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondi schiet op doel. Lončarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - Šemovci18 5:0

23e minuut.
Galeno met een snelle inworp. Valk rent richting de bal. Valk geeft de bal voor. Redondi krijgt zijn hoofd ertegen. Lončarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - Šemovci18 6:0

27e minuut.
Galeno probeert naar een medespeler te passen. Falang rent richting de bal. Falang passt de bal in één keer door. Redondi rent richting de bal. Redondi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lončarek probeert naar een medespeler te passen. Drăgan kopt de bal weg. Gau is nu in balbezit. Gau draait met de bal, schiet en ... Braut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Logara passt de bal zonder na te denken. Kuprusevičius rent richting de bal. Kuprusevičius geeft een hoge lob. Redondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondi passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Galeno met een sublieme pass. Redondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondi met een sublieme pass. Gau is nu in balbezit. Gau haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - Šemovci18 7:0

33e minuut.
Trung Phong kopt de bal weg. Redondi probeert naar een medespeler te passen. Gau bereikt de bal nog maar net als eerste. Gau haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Braut de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Galeno speelt de bal door. Gau rent richting de bal. Gau passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Redondi de bal. Redondi haalt uit met een fantastische trap. Lončarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Jazvec geeft een lange en hoge pass. Kuprusevičius is nu in balbezit. Kuprusevičius passt de bal met de wreef. Redondi is nu in balbezit. Redondi haalt uit met een fantastische trap. Lončarek bokst de bal weg.

39e minuut.
Valk controleert de bal met de borst. Valk passt de bal zonder na te denken. Gau rent richting de bal. Gau draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jazvec de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trung Phong zal de hoekschop nemen. Gau rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Galeno speelt de bal door. Gau bereikt de bal nog maar net als eerste. Gau passt de bal zonder na te denken. Redondi rent richting de bal. Redondi schiet op doel. Lončarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Redondi is nu in balbezit. Redondi haalt uit met een fantastische trap. Lončarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Drăgan probeert naar een medespeler te passen. Falang speelt de bal door. Redondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Gau is nu in balbezit. Gau geeft een lange en hoge pass. Redondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondi schiet op doel. Jazvec probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Galeno neemt de hoekschop. Gau kopt de bal weg. Klungelig pakt Jazvec de bal. Redondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - Šemovci18 8:0

45e minuut.
Gau bereikt de bal nog maar net als eerste. Gau geeft de bal voor. Rnjak heeft problemen om de bal te vangen. Trung Phong geeft de bal voor. Gau krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dodger 08 16%, Šemovci18 84%.
Dodger 08 - Šemovci18 8:0

49e minuut.
Valk passt de bal in één keer door. Falang bereikt de bal nog maar net als eerste. Falang passt de bal in één keer door. Redondi rent richting de bal. Redondi haalt uit met een fantastische trap. Lončarek bokst de bal weg.

50e minuut.
Trung Phong is nu in balbezit. Trung Phong met een sublieme pass. Falang probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gau de bal. Gau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ravnikar is nu in balbezit. Ravnikar geeft een hoge lob. Inworp. Galeno met een snelle inworp. Falang geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Galeno is nu in balbezit. Gau rent richting de bal. Gau haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Braut de bal onder controle te krijgen. Lončarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - Šemovci18 9:0

54e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lončarek niet meer kan verder spelen. Kuksa komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Falang speelt de bal door. Gau heeft problemen om de bal te vangen. Gau passt de bal zonder na te denken. Redondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - Šemovci18 10:0

56e minuut.
Trung Phong passt de bal zonder na te denken. Redondi rent richting de bal. Redondi passt de bal zonder na te denken. Gau is nu in balbezit. Gau draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Valk kopt de bal weg. Galeno heeft problemen om de bal te vangen. Gau bereikt de bal nog maar net als eerste. Gau haalt uit met een fantastische trap. Kuksa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Redondi rent richting de bal. Redondi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - Šemovci18 11:0

61e minuut.
Drăgan passt de bal met de wreef. Valk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gau de bal. Gau draait met de bal, schiet en ... Kuksa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - Šemovci18 12:0

62e minuut.
Valk speelt de bal door. Falang rent richting de bal. Falang passt de bal in één keer door. Redondi is nu in balbezit. Redondi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Palinić is nu in balbezit. Falang onderschept slim de pass. Falang passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gau de bal. Gau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Braut kopt de bal weg. Galeno rent richting de bal. Gau is nu in balbezit. Gau geeft de bal voor. Redondi geeft een lange en hoge pass. Kuksa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Valk passt de bal met de wreef. Falang rent richting de bal. Falang passt de bal zonder na te denken. Gau rent richting de bal. Gau schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gau bereikt de bal nog maar net als eerste. Gau haalt uit met een fantastische trap. Kuksa bokst de bal weg.

70e minuut.
Kuljaninović met een snelle inworp. Falang bereikt de bal nog maar net als eerste. Falang passt de bal in één keer door. Daar is Gau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Branežac bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondi verovert de bal door een tackle van achteren. Redondi passt de bal zonder na te denken. Falang geeft een hoge lob. Gau springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - Šemovci18 13:0

78e minuut.
Ravnikar speelt de bal door. Galeno is nu in balbezit. Galeno geeft de bal voor. Redondi heeft problemen om de bal te vangen. Redondi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - Šemovci18 14:0

79e minuut.
Trung Phong probeert naar een medespeler te passen. Galeno met een sublieme pass. Gau rent richting de bal. Gau haalt uit met een fantastische trap. Kuksa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Valk kopt de bal weg. Klungelig pakt Galeno de bal. Galeno probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gau de bal. Gau schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gau is nu in balbezit. Gau schiet op doel. Kuksa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Falang is nu in balbezit. Falang passt de bal met de wreef. Gau is nu in balbezit. Gau draait met de bal, schiet en ... Kuksa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - Šemovci18 15:0

83e minuut.
Redondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phong passt de bal met de wreef. Gau bereikt de bal nog maar net als eerste. Gau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tvrdi heeft problemen om de bal te vangen. Kuprusevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Valk met een sublieme pass. Gau rent richting de bal. Gau haalt uit met een fantastische trap. Kuksa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gau bereikt de bal nog maar net als eerste. Gau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - Šemovci18 16:0

90e minuut.
Gau rent richting de bal. Gau met een sublieme pass. Redondi is nu in balbezit. Redondi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - Šemovci18 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dodger 08 17%, Šemovci18 83%.
Dodger 08 - Šemovci18 17:0