Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-24 19:14
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: Dodger 08 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20627
Dodger 08 Anaheim Mighty Ducks
non-sense Tactiek nova 4-3-3
60% Balbezit 40%
48% Spel op eigen helft 52%
21 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
59.2 gemiddelde waardering 51.8
excellent Schieten very good
excellent Passen good
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Ustić probeert de bal aan de voet te houden. Falang rent richting de bal. Falang geeft een hoge lob. Gau is nu in balbezit. Gau draait met de bal, schiet en ... Henman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - Anaheim Mighty Ducks 1:0

6e minuut.
Valk passt de bal zonder na te denken. Falang bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümbüş verovert de bal door een tackle van achteren. Redondi onderschept slim de pass. Redondi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Gau is nu in balbezit. Falang rent richting de bal. Falang passt de bal in één keer door. Redondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - Anaheim Mighty Ducks 2:0

14e minuut.
Rapan speelt de bal door. Zero heeft problemen om de bal te vangen. Zero probeert naar een medespeler te passen. Marčeta is nu in balbezit. Marčeta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szulca onderschept slim de pass. Paal! Gligić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligić draait met de bal, schiet en ... Pudłowski bokst de bal weg.

17e minuut.
Gau onderschept slim de pass. Cümbüş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gau verovert de bal door een tackle van achteren. Gau draait met de bal, schiet en ... Henman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - Anaheim Mighty Ducks 3:0

19e minuut.
Redondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan rent richting de bal. Drăgan passt de bal met de wreef. Redondi rent richting de bal. Redondi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Gaberšić verovert de bal door een tackle van achteren. Gaberšić speelt de bal door. Gligić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligić haalt uit met een fantastische trap. Pudłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Palichev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaberšić is nu in balbezit. Gaberšić speelt de bal door. Gligić rent richting de bal. Gligić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Drăgan is nu in balbezit. Drăgan passt de bal in één keer door. Redondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondi schiet op doel. Henman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - Anaheim Mighty Ducks 4:0

32e minuut.
Gaberšić met de inworp. Cosani rent richting de bal. Gau begaat een overtreding. Gau krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Pozobom rent richting de bal. Valk is nu in balbezit. Pozobom geeft een lange en hoge pass. Redondi rent richting de bal. Redondi schiet op doel. Henman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Falang speelt de bal door. Pozobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozobom probeert naar een medespeler te passen. Gau is nu in balbezit. Gau schiet op doel. Henman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dodger 08 47%, Anaheim Mighty Ducks 53%.
Dodger 08 - Anaheim Mighty Ducks 4:0

46e minuut.
Miličković komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Gligić passt de bal met de wreef. Grčić geeft een hoge lob. Redondi rent richting de bal. Redondi schiet op doel. Miličković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - Anaheim Mighty Ducks 5:0

51e minuut.
Cosani geeft de bal voor. Marčeta rent richting de bal. Gligić rent richting de bal. Gligić haalt uit met een fantastische trap. Pudłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - Anaheim Mighty Ducks 5:1

56e minuut.
Klungelig pakt Ustić de bal. Falang speelt de bal door. Redondi rent richting de bal. Redondi schiet op doel. Miličković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - Anaheim Mighty Ducks 6:1

57e minuut.
Gaberšić geeft de bal voor. Marčeta kopt de bal weg. Gligić rent richting de bal. Gligić haalt uit met een fantastische trap. Pudłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Cosani bereikt de bal nog maar net als eerste. Falang is nu in balbezit. Cümbüş rent richting de bal. Falang onderschept slim de pass. Falang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Redondi is nu in balbezit. Redondi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - Anaheim Mighty Ducks 7:1

65e minuut.
Gaberšić met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Valk de bal onder controle te krijgen. Marčeta is nu in balbezit. Marčeta haalt uit met een fantastische trap. Pudłowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - Anaheim Mighty Ducks 7:2

68e minuut.
Falang kopt de bal weg. Buitenspel voor Redondi. Goede buitenspelval van de verdediging. Sladojević neemt vlug de vrije trap. Marčeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčeta haalt uit met een fantastische trap. Pudłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Palichev geeft de bal voor. Gau rent richting de bal. Daar is Gau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - Anaheim Mighty Ducks 8:2

80e minuut.
Kurpiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpiewski passt de bal in één keer door. Gligić rent richting de bal. Marčeta rent richting de bal. Marčeta schiet op doel. Pudłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Redondi is nu in balbezit. Rapan is nu in balbezit. Redondi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rapan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rapan met een snel genomen vrije trap. Marčeta maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dodger 08 48%, Anaheim Mighty Ducks 52%.
Dodger 08 - Anaheim Mighty Ducks 8:2