Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-06 19:16
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.01
  • Stadion: FC Ananas Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2837
FC Ananas Rivertour FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 19
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Jaćimović onderschept slim de pass. Nenadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Golubić onderschept slim de pass. Radenkov rent richting de bal. Radenkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kopač onderschept slim de pass. Kopač geeft de bal voor. Jaćimović heeft problemen om de bal te vangen. Golubić rent richting de bal. Golubić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Čakić onderschept slim de pass. Sudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čakić verovert de bal door een tackle van achteren. Čakić schiet op doel. Tamburović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Golubić speelt de bal door. Rosandić rent richting de bal. Radenkov onderschept slim de pass. Radenkov schiet op doel. Klungelig pakt Stamatović de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Rivertour FC 0:1

32e minuut.
Vilček bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudić rent richting de bal. Čakić verovert de bal door een tackle van achteren. Vilček rent richting de bal. Vilček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Nenadović rent richting de bal. Golubić onderschept slim de pass. Golubić probeert naar een medespeler te passen. Radenkov rent richting de bal. Radenkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Rivertour FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ananas 50%, Rivertour FC 50%.
FC Ananas - Rivertour FC 0:2

46e minuut.
Golubić is nu in balbezit. Radenkov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vilček. Vilček krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Vilček heeft problemen om de bal te vangen. Runko rent richting de bal. Čakić verovert de bal door een tackle van achteren. Čakić draait met de bal, schiet en ... Kilijan probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Golubić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nenadović. Golubić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sudić met een snel genomen vrije trap. Jaćimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radenkov verovert de bal door een tackle van achteren. Radenkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Rivertour FC 0:3

64e minuut.
Prica speelt de bal door. Golubić rent richting de bal. Golubić passt de bal in één keer door. Radenkov rent richting de bal. Radenkov draait met de bal, schiet en ... Telebak bokst de bal weg.

76e minuut.
Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosandić rent richting de bal. Rosandić met een sublieme pass. Vilček is nu in balbezit. Vilček schiet op doel. Tamburović bokst de bal weg.

83e minuut.
Rosandić met een sublieme pass. Nenadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sudić zijn tegenspeler op de grond. Sudić krijgt een gele kaart. Nenadović moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nenadović kan niet meer verder spelen. Palčok komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ananas 43%, Rivertour FC 57%.
FC Ananas - Rivertour FC 0:3