Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Opa Todo Bien Urunal FC
Defensor Tactiek aguanteluru
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 40.5
average Schieten very good
average Passen weak
average Verdedigen good


11e minuut.
Valkeajoki met een sublieme pass. Purcaru rent richting de bal. Purcaru probeert naar een medespeler te passen. Þorbjörnsson is nu in balbezit. Þorbjörnsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Purcaru geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Milone de bal. Milone geeft de bal voor. Amânar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Việt Hoàng kopt de bal weg. Klungelig pakt Florian de bal. Tobescu rent richting de bal. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Opa Todo Bien - Urunal FC 0:1

30e minuut.
Việt Hoàng met een sublieme pass. Valkeajoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkeajoki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kováts de bal. Kováts schiet op doel. Revelez bokst de bal weg.

33e minuut.
Baldacchino passt de bal in één keer door. Þorbjörnsson rent richting de bal. Þorbjörnsson passt de bal met de wreef. Florian rent richting de bal. Florian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kováts schiet op doel. Revelez met een sublieme pass. Þorbjörnsson kopt de bal weg. Florian heeft problemen om de bal te vangen. Florian draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cuello is nu in balbezit. Amoretti is nu in balbezit. Cuello bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoretti haalt uit met een fantastische trap. Amânar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Valkeajoki rent richting de bal. Mazzucco onderschept slim de pass. Mazzucco geeft een hoge lob. Þorbjörnsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Þorbjörnsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Opa Todo Bien 61%, Urunal FC 39%.
Opa Todo Bien - Urunal FC 0:1

48e minuut.
Revueltas geeft een hoge lob. Inworp. Valkeajoki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kováts bereikt de bal nog maar net als eerste. Kováts schiet op doel. Paal!

54e minuut.
Romero rent richting de bal. Valkeajoki verovert de bal door een tackle van achteren. Valkeajoki geeft een hoge lob. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Jurado passt de bal in één keer door. Mazzucco is nu in balbezit. Florian onderschept slim de pass. Florian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Opa Todo Bien - Urunal FC 0:2

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luzardo komt het veld opgelopen. Gradín komt het veld opgelopen. Lanzavechia komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Việt Hoàng passt de bal met de wreef. Kováts rent richting de bal. Florian is nu in balbezit. Florian draait met de bal, schiet en ... Revelez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Opa Todo Bien - Urunal FC 0:3

83e minuut.
Jurado heeft problemen om de bal te vangen. Jurado geeft een lange en hoge pass. Romero probeert de bal aan de voet te houden. Florian rent richting de bal. Florian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Porta probeert naar een medespeler te passen. Mazzucco geeft de bal voor. Jurado speelt de bal door. Kováts bereikt de bal nog maar net als eerste. Kováts schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Opa Todo Bien 55%, Urunal FC 45%.
Opa Todo Bien - Urunal FC 0:3