Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Urunal FC Inter de Millán
aguanteluru Tactiek 352
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
30 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 19.6
very good Schieten weak
average Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Eraña verovert de bal door een tackle van achteren. Eraña geeft een hoge lob. Canclini kopt de bal weg. Daar is Florian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Anh Chung met een sublieme pass. Klungelig pakt Florian de bal. Condori rent richting de bal. Florian onderschept slim de pass. Florian haalt uit met een fantastische trap. Abdala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Inter de Millán 1:0

20e minuut.
Orsoni geeft een hoge lob. Florian kopt de bal weg. Kováts is nu in balbezit. Klungelig pakt Kováts de bal. Kováts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tobescu heeft problemen om de bal te vangen. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera probeert naar een medespeler te passen. Canclini rent richting de bal. Canclini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Soyeri is nu in balbezit. Soyeri probeert naar een medespeler te passen. Kováts bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian rent richting de bal. Florian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Florian is nu in balbezit. Florian heeft problemen om de bal te vangen. Florian met een sublieme pass. Kováts rent richting de bal. Kováts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Condori kan de bal niet met de borst controleren. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kováts rent richting de bal. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian haalt uit met een fantastische trap. Abdala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Pagola kopt de bal weg. Soyeri probeert de bal aan de voet te houden. Kováts rent richting de bal. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian schiet op doel. Abdala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kováts is nu in balbezit. Kováts draait met de bal, schiet en ... Abdala maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Tobescu de bal. Tobescu passt de bal zonder na te denken. Kováts rent richting de bal. Kováts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Inter de Millán 2:0

43e minuut.
Baldacchino is nu in balbezit. Baldacchino geeft een hoge lob. Anh Chung kopt de bal weg. Kováts rent richting de bal. Kováts draait met de bal, schiet en ... Abdala bokst de bal weg.

45e minuut.
Florian passt de bal zonder na te denken. Kováts kan de bal niet met de borst controleren. Kováts draait met de bal, schiet en ... Condori probeert de bal aan de voet te houden. Abdala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Inter de Millán 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urunal FC 31%, Inter de Millán 69%.
Urunal FC - Inter de Millán 3:0

48e minuut.
Pagola bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Chung verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Chung speelt de bal door. Florian rent richting de bal. Florian schiet op doel. Abdala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Inter de Millán 4:0

51e minuut.
Baldacchino is nu in balbezit. Baldacchino geeft de bal voor. Daar is Condori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florian is nu in balbezit. Florian schiet op doel. Abdala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Vass is nu in balbezit. Vass geeft een lange en hoge pass. Kováts is nu in balbezit. Kováts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Inter de Millán 5:0

57e minuut.
Florian heeft problemen om de bal te vangen. Florian passt de bal in één keer door. Freire rent richting de bal. Vass verovert de bal door een tackle van achteren. Vass geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Inter de Millán 6:0

60e minuut.
Soyeri onderschept slim de pass. Soyeri met een sublieme pass. Kováts is nu in balbezit. Kováts draait met de bal, schiet en ... Florian probeert de bal aan de voet te houden. Abdala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Vass verovert de bal door een tackle van achteren. Vass passt de bal in één keer door. Florian rent richting de bal. Florian schiet op doel. Abdala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Inter de Millán 7:0

65e minuut.
Anh Chung is nu in balbezit. Anh Chung speelt de bal door. Freire rent richting de bal. Vass verovert de bal door een tackle van achteren. Vass geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Inter de Millán 8:0

70e minuut.
Kováts verovert de bal door een tackle van achteren. Kováts passt de bal zonder na te denken. Florian is nu in balbezit. Florian draait met de bal, schiet en ... Abdala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Inter de Millán 9:0

73e minuut.
Việt Hoàng speelt de bal door. Vass rent richting de bal. Vass geeft de bal voor. Soyeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyeri geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Inter de Millán 10:0

77e minuut.
Risso heeft problemen om de bal te vangen. Risso probeert naar een medespeler te passen. Soyeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyeri geeft een hoge lob. Florian springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Soyeri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Anh Chung de bal. Florian is nu in balbezit. Florian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Inter de Millán 11:0

80e minuut.
Việt Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Hoàng geeft een lange en hoge pass. Kováts is nu in balbezit. Kováts haalt uit met een fantastische trap. Abdala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Inter de Millán 12:0

86e minuut.
Soyeri is nu in balbezit. Soyeri passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Anh Chung de bal onder controle te krijgen. Kováts rent richting de bal. Kováts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Anh Chung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kováts is nu in balbezit. Condori tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Condori krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urunal FC 22%, Inter de Millán 78%.
Urunal FC - Inter de Millán 12:0