Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malanito F.C. PAPOMAN
433 Tactiek 5 - 3 - 2
48% Balbezit 52%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 56.2
adequate Schieten outstanding
average Passen solid
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Weingartner probeert naar een medespeler te passen. Pałka rent richting de bal. Pałka geeft een hoge lob. Monsalve maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - PAPOMAN 0:1

4e minuut.
Pałka verovert de bal door een tackle van achteren. Pałka met een sublieme pass. Monsalve rent richting de bal. Monsalve haalt uit met een fantastische trap. Nistor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - PAPOMAN 0:2

5e minuut.
Schmidt is nu in balbezit. Schmidt geeft een lange en hoge pass. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - PAPOMAN 0:3

24e minuut.
Pałka probeert naar een medespeler te passen. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve passt de bal zonder na te denken. Begines bereikt de bal nog maar net als eerste. Begines draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Budiselić rent richting de bal. Monsalve onderschept slim de pass. Monsalve met een sublieme pass. Daar is Begines, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begines schiet op doel. Nistor bokst de bal weg.

29e minuut.
Klungelig pakt Hashtag de bal. Lexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałka onderschept slim de pass. Pałka geeft een lange en hoge pass. Monsalve springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Hendriks geeft de bal voor. Fatalski heeft problemen om de bal te vangen. Trelecki probeert naar een medespeler te passen. Monsalve rent richting de bal. Monsalve haalt uit met een fantastische trap. Nistor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Monsalve is nu in balbezit. Monsalve probeert naar een medespeler te passen. Begines rent richting de bal. Begines schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - PAPOMAN 0:4

39e minuut.
Fredsted is nu in balbezit. Fredsted passt de bal met de wreef. Trelecki probeert naar een medespeler te passen. Monsalve rent richting de bal. Monsalve draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Hashtag speelt de bal door. Choy geeft een hoge lob. Daar is Hashtag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trelecki geeft een lange en hoge pass. Monsalve springt en kopt de bal. Nistor bokst de bal weg.

42e minuut.
Monsalve probeert naar een medespeler te passen. Toderaşca speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pałka neemt de hoekschop. Begines maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malanito F.C. 76%, PAPOMAN 24%.
Malanito F.C. - PAPOMAN 0:4

50e minuut.
Văn Hùng geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Monsalve de bal. Monsalve passt de bal met de wreef. Begines bereikt de bal nog maar net als eerste. Begines schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Monsalve rent richting de bal. Monsalve geeft een hoge lob. Begines bereikt de bal nog maar net als eerste. Begines draait met de bal, schiet en ... Toderaşca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nistor bokst de bal weg. Hendriks rent richting de bal. Monsalve verovert de bal door een tackle van achteren. Monsalve draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - PAPOMAN 0:5

67e minuut.
Schmidt speelt de bal door. Monsalve rent richting de bal. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve verovert de bal door een tackle van achteren. Monsalve draait met de bal, schiet en ... Nistor bokst de bal weg.

68e minuut.
Hendriks verovert de bal door een tackle van achteren. Aszer is nu in balbezit. Choy begaat een overtreding. Choy krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Choy passt de bal in één keer door. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Trelecki speelt de bal door. Begines rent richting de bal. Begines schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hashtag verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pałka met de inworp. Begines is nu in balbezit. Begines haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Weingartner passt de bal zonder na te denken. Choy bereikt de bal nog maar net als eerste. Choy speelt de bal door. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - PAPOMAN 0:6

86e minuut.
Schmidt onderschept slim de pass. Schmidt met een sublieme pass. Trelecki met een sublieme pass. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve draait met de bal, schiet en ... Nistor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Nistor met een sublieme pass. Daar is Pałka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trelecki met een sublieme pass. Daar is Begines, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begines haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malanito F.C. 80%, PAPOMAN 20%.
Malanito F.C. - PAPOMAN 0:6