Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pirañas Podridos ALL BLACKS F.C.
Normal Tactiek Auck
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 47.2
zwak Schieten solide
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Figueredo kopt de bal weg. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu passt de bal zonder na te denken. Opdenacker is nu in balbezit. Opdenacker draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirañas Podridos - ALL BLACKS F.C. 0:1

20e minuut.
Lăzăroiu passt de bal zonder na te denken. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez geeft de bal voor. Opdenacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdenacker draait met de bal, schiet en ... Arango bokst de bal weg.

24e minuut.
Lagos is nu in balbezit. Lagos geeft de bal voor. Aruglia rent richting de bal. Opdenacker verovert de bal door een tackle van achteren. Opdenacker haalt uit met een fantastische trap. Arango verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Balaguera geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lagos met de inworp. Szymczorek is nu in balbezit. Szymczorek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Montañez rent richting de bal. Montañez passt de bal zonder na te denken. Lăzăroiu probeert naar een medespeler te passen. Szymczorek heeft problemen om de bal te vangen. Szymczorek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Balaguera rent richting de bal. Balaguera geeft een lange en hoge pass. Szymczorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczorek geeft een hoge lob. Riveros probeert de bal aan de voet te houden. Arango kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Montañez kopt de bal weg. Klungelig pakt Aruglia de bal. Opdenacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdenacker draait met de bal, schiet en ... Arango maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirañas Podridos - ALL BLACKS F.C. 0:2

45e minuut.
Lagos probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Montañez de bal onder controle te krijgen. Montañez probeert naar een medespeler te passen. Opdenacker rent richting de bal. Opdenacker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirañas Podridos - ALL BLACKS F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirañas Podridos 75%, ALL BLACKS F.C. 25%.
Pirañas Podridos - ALL BLACKS F.C. 0:3

60e minuut.
Riveros geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lagos met een snelle inworp. Szymczorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczorek geeft de bal voor. Arango bokst de bal weg.

74e minuut.
Szymczorek rent richting de bal. Lagos geeft een hoge lob. Montañez geeft de bal voor. Opdenacker rent richting de bal. Opdenacker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirañas Podridos - ALL BLACKS F.C. 0:4

80e minuut.
Buitrago rent richting de bal. Buitrago passt de bal met de wreef. Balaguera rent richting de bal. Szymczorek onderschept slim de pass. Szymczorek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirañas Podridos - ALL BLACKS F.C. 0:5

85e minuut.
Montañez geeft een hoge lob. Daar is Riveros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymczorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczorek schiet op doel. Arango werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirañas Podridos - ALL BLACKS F.C. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirañas Podridos 73%, ALL BLACKS F.C. 27%.
Pirañas Podridos - ALL BLACKS F.C. 0:6