Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naveus Nobles Demonios
Normal Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
36 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 18.2
solid Schieten poor
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Variaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonie met een sublieme pass. Variaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş haalt uit met een fantastische trap. Escobar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Naveus - Nobles Demonios 1:0

7e minuut.
Hornshyld bereikt de bal nog maar net als eerste. Lira begaat een overtreding. Hornshyld raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Variaş neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Escobar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Fabra geeft de bal voor. Páez kopt de bal weg. Lira kan de bal niet met de borst controleren. Variaş rent richting de bal. Variaş draait met de bal, schiet en ... Escobar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Gualberti rent richting de bal. Gualberti geeft een hoge lob. Salaverry verovert de bal door een tackle van achteren. Hornshyld rent richting de bal. Hornshyld haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Naveus - Nobles Demonios 2:0

18e minuut.
del Bosque is nu in balbezit. Horyna verovert de bal door een tackle van achteren. Horyna speelt de bal door. Hornshyld bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornshyld haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gualberti probeert naar een medespeler te passen. Variaş is nu in balbezit. Hornshyld met een sublieme pass. Daar is Espinosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gualberti geeft een hoge lob. Escobar bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Variaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornshyld rent richting de bal. Variaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornshyld bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornshyld schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Incháustegui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Variaş rent richting de bal. Variaş draait met de bal, schiet en ... Escobar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Naveus - Nobles Demonios 3:0

26e minuut.
Antonie met een sublieme pass. Variaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş passt de bal met de wreef. Hornshyld is nu in balbezit. Hornshyld haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Páez heeft problemen om de bal te vangen. Filyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Páez. Filyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Variaş neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Antonie probeert naar een medespeler te passen. Filyan is nu in balbezit. Filyan geeft de bal voor. Daar is Hornshyld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hornshyld schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Naveus - Nobles Demonios 4:0

29e minuut.
Variaş probeert naar een medespeler te passen. Gualberti rent richting de bal. Gualberti met een sublieme pass. Hornshyld is nu in balbezit. Hornshyld draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Antonie kopt de bal weg. Hornshyld is nu in balbezit. Hornshyld passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Variaş de bal. Variaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Naveus - Nobles Demonios 5:0

36e minuut.
Filyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hornshyld de bal. Salaverry rent richting de bal. Hornshyld onderschept slim de pass. Hornshyld schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Fabra met een sublieme pass. Daar is Variaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Variaş probeert naar een medespeler te passen. Hornshyld is nu in balbezit. Hornshyld schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Shchaveliov probeert de bal aan de voet te houden. del Bosque is nu in balbezit. del Bosque passt de bal met de wreef. Tejeda is nu in balbezit. Tejeda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Saravia kopt de bal weg. Fabra geeft een lange en hoge pass. Daar is Salaverry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hornshyld is nu in balbezit. Hornshyld haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Naveus - Nobles Demonios 6:0

41e minuut.
Fabra passt de bal in één keer door. Gualberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualberti passt de bal in één keer door. Hornshyld bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornshyld haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naveus 25%, Nobles Demonios 75%.
Naveus - Nobles Demonios 6:0

50e minuut.
Wan speelt de bal door. Antonie rent richting de bal. Antonie probeert naar een medespeler te passen. Variaş is nu in balbezit. Variaş draait met de bal, schiet en ... Escobar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Lira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hornshyld bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornshyld draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naveus - Nobles Demonios 7:0

52e minuut.
Filyan speelt de bal door. Variaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş geeft een lange en hoge pass. Daar is Salaverry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Variaş kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Escobar met een harde bal richting middenveld. del Bosque kopt de bal weg. Daar is Variaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hornshyld is nu in balbezit. Hornshyld draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Horyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miró Quesada is nu in balbezit. Horyna schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Horyna krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Antonie heeft problemen om de bal te vangen. Antonie geeft de bal voor. Daar is Salaverry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Variaş is nu in balbezit. Variaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Naveus - Nobles Demonios 8:0

73e minuut.
Gualberti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cossutta komt het veld opgelopen. Escobar trapt de bal weg van het doel. Antonie kopt de bal weg. Variaş is nu in balbezit. Variaş draait met de bal, schiet en ... Escobar bokst de bal weg. Variaş is nu in balbezit. Variaş draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Variaş rent richting de bal. Salaverry rent richting de bal. Variaş verovert de bal door een tackle van achteren. Variaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naveus - Nobles Demonios 9:0

83e minuut.
Hornshyld is nu in balbezit. Salaverry bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornshyld onderschept slim de pass. Variaş rent richting de bal. Variaş draait met de bal, schiet en ... Escobar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naveus 20%, Nobles Demonios 80%.
Naveus - Nobles Demonios 9:0