Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Suciedad Arva FC
Normal Tactiek Defend
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 36.7
weak Schieten very good
weak Passen average
average Verdedigen adequate


5e minuut.
Dodô heeft problemen om de bal te vangen. Dodô geeft de bal voor. Stange kopt de bal weg. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bourreau probeert naar een medespeler te passen. Seńkowski rent richting de bal. Baylón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baylón krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Dodô geeft een lange en hoge pass. Anaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Anaya passt de bal in één keer door. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Rengifo passt de bal zonder na te denken. Stange rent richting de bal. Stange probeert naar een medespeler te passen. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dodô is nu in balbezit. Dodô geeft de bal voor. Terry heeft problemen om de bal te vangen. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Suciedad - Arva FC 0:1

27e minuut.
Angot geeft de bal voor. Anaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu schiet op doel. Herrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Suciedad - Arva FC 0:2

34e minuut.
Chinţoiu is nu in balbezit. Stange is nu in balbezit. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ... Herrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Suciedad - Arva FC 0:3

35e minuut.
Ugarte speelt de bal door. Ferrero heeft problemen om de bal te vangen. Chinţoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ... Herrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Suciedad - Arva FC 0:4

38e minuut.
Anaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Stange verovert de bal door een tackle van achteren. Stange met een sublieme pass. Chinţoiu heeft problemen om de bal te vangen. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Baylón met de inworp. Daar is Stange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stange passt de bal zonder na te denken. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Suciedad - Arva FC 0:5

42e minuut.
Daar is Ugarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seńkowski is nu in balbezit. Seńkowski met een sublieme pass. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ... Herrera bokst de bal weg.

45e minuut.
Valle is nu in balbezit. Angot verovert de bal door een tackle van achteren. Angot geeft een hoge lob. Landauro heeft problemen om de bal te vangen. Chinţoiu rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Suciedad 62%, Arva FC 38%.
Real Suciedad - Arva FC 0:5

72e minuut.
Valle met een snelle inworp. Ugarte heeft problemen om de bal te vangen. Bourreau is nu in balbezit. Bourreau geeft de bal voor. Yamada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Suciedad - Arva FC 1:5

72e minuut.
Chinţoiu probeert naar een medespeler te passen. Stange is nu in balbezit. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrero onderschept slim de pass. Ferrero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Stange verovert de bal door een tackle van achteren. Stange passt de bal zonder na te denken. Ulloa is nu in balbezit. Chinţoiu onderschept slim de pass. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Suciedad - Arva FC 1:6

89e minuut.
Angot onderschept slim de pass. Angot geeft een hoge lob. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu schiet op doel. Herrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Suciedad 54%, Arva FC 46%.
Real Suciedad - Arva FC 1:6