Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biafra Eagles Francinho Utd
5-2-3 Dynamic Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 37.2
excellent Schieten adequate
adequate Passen good
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Ziadi is nu in balbezit. Ziadi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazzola met de inworp. Papadiamantis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Adepoju verovert de bal door een tackle van achteren. Turiel rent richting de bal. Adepoju verovert de bal door een tackle van achteren. Zeigbo geeft een hoge lob. Onwuachi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ramut verovert de bal door een tackle van achteren. Papadiamantis bereikt de bal nog maar net als eerste. Adepoju onderschept slim de pass. Adepoju geeft een lange en hoge pass. Onwuzuruike krijgt zijn hoofd ertegen. Bogdanowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Zeigbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeigbo geeft een lange en hoge pass. Iyenemi kopt de bal weg. Onwuzuruike rent richting de bal. Onwuzuruike schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ramut raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Okoronkwo komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Osim bereikt de bal nog maar net als eerste. Osim geeft een hoge lob. Onwuzuruike kopt de bal weg. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap. Bogdanowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi schiet op doel. Bogdanowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Onwuzuruike bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuzuruike passt de bal in één keer door. Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap. Bogdanowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - Francinho Utd 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biafra Eagles 42%, Francinho Utd 58%.
Biafra Eagles - Francinho Utd 1:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eboh komt het veld opgelopen. Okeke komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Lertxundi met een snelle inworp. McClean rent richting de bal. McClean passt de bal in één keer door. Lertxundi geeft de bal voor. Anasiak springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Lertxundi rent richting de bal. Onwuzuruike onderschept slim de pass. Onwuzuruike probeert naar een medespeler te passen. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Papadiamantis rent richting de bal. Adepoju onderschept slim de pass. Adepoju passt de bal met de wreef. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap. Bogdanowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - Francinho Utd 2:0

68e minuut.
Klungelig pakt Anasiak de bal. Onwuachi onderschept slim de pass. Lertxundi is nu in balbezit. Onwuachi onderschept slim de pass. Onwuachi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Osim kopt de bal weg. Okeke rent richting de bal. Okeke geeft de bal voor. Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi draait met de bal, schiet en ... Bogdanowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - Francinho Utd 3:0

73e minuut.
Adepoju is nu in balbezit. Zeigbo is nu in balbezit. Zeigbo geeft de bal voor. Onwuachi krijgt zijn hoofd ertegen. Bogdanowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - Francinho Utd 4:0

75e minuut.
Ziadi speelt de bal door. Zeigbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeigbo passt de bal met de wreef. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap. Bogdanowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Shaaka komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Lertxundi met een sublieme pass. Shaaka rent richting de bal. Butler onderschept slim de pass. Klungelig pakt Butler de bal. Butler geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Anasiak rent richting de bal. Ziadi onderschept slim de pass. Ziadi probeert naar een medespeler te passen. Papadiamantis is nu in balbezit. Papadiamantis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biafra Eagles 41%, Francinho Utd 59%.
Biafra Eagles - Francinho Utd 4:0