Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-11 19:17
  • Competitiewedstrijd: III Liga.01
  • Stadion: ALEXA Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4574
ALEXA Dinamo Kosovska Mitrovica
zez 1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 17.9
formidable Schieten poor
excellent Passen weak
solid Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Vidojević geeft een hoge lob. Inworp. Domb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vydra geeft een lange en hoge pass. Słuszka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Veljković met een harde bal richting middenveld. Knight Jr kopt de bal weg. Arigo controleert de bal met de borst. Arigo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - Dinamo Kosovska Mitrovica 1:0

5e minuut.
Lukić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vydra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Runeklev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Runeklev geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vidojević kan de bal niet met de borst controleren. Słuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słuszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - Dinamo Kosovska Mitrovica 2:0

10e minuut.
Vidojević kopt de bal weg. Knight Jr bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight Jr passt de bal in één keer door. Arigo is nu in balbezit. Arigo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Vasović met een sublieme pass. Vydra kan de bal niet met de borst controleren. Vydra speelt de bal door. Daar is Arigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arigo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doeltrap. Veljković trapt de bal weg van het doel. Vydra met een sublieme pass. Daar is Słuszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słuszka haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Vidojević geeft een lange en hoge pass. Inworp. Domb met een snelle inworp. Vydra rent richting de bal. Vydra geeft de bal voor. Veljković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arigo rent richting de bal. Arigo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - Dinamo Kosovska Mitrovica 3:0

25e minuut.
Belada bereikt de bal nog maar net als eerste. Vydra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vydra passt de bal met de wreef. Arigo rent richting de bal. Arigo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Runeklev speelt de bal door. Domb heeft problemen om de bal te vangen. Domb speelt de bal door. Słuszka rent richting de bal. Słuszka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Arigo rent richting de bal. Słuszka rent richting de bal. Arigo is nu in balbezit. Słuszka is nu in balbezit. Słuszka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Vydra rent richting de bal. Knight Jr bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight Jr geeft een hoge lob. Słuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słuszka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Soto Miranda geeft een lange en hoge pass. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo passt de bal in één keer door. Słuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słuszka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - Dinamo Kosovska Mitrovica 4:0

34e minuut.
Domb rent richting de bal. Domb geeft een lange en hoge pass. Słuszka is nu in balbezit. Słuszka schiet op doel. Veljković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - Dinamo Kosovska Mitrovica 5:0

35e minuut.
Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Słuszka rent richting de bal. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo haalt uit met een fantastische trap. Veljković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - Dinamo Kosovska Mitrovica 6:0

38e minuut.
Ignjatović trapt de bal weg. Runeklev kopt de bal weg. Klungelig pakt Arigo de bal. Słuszka is nu in balbezit. Słuszka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Čordarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domb is nu in balbezit. Domb schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - Dinamo Kosovska Mitrovica 7:0

43e minuut.
Arigo rent richting de bal. Arigo speelt de bal door. Słuszka kan de bal niet met de borst controleren. Słuszka haalt uit met een fantastische trap. Vidojević probeert de bal aan de voet te houden. Veljković bokst de bal weg.

44e minuut.
Runeklev passt de bal zonder na te denken. Knight Jr heeft problemen om de bal te vangen. Knight Jr geeft een hoge lob. Słuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słuszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - Dinamo Kosovska Mitrovica 8:0

44e minuut.
Soto Miranda probeert naar een medespeler te passen. Runeklev bereikt de bal nog maar net als eerste. Runeklev passt de bal zonder na te denken. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALEXA 29%, Dinamo Kosovska Mitrovica 71%.
ALEXA - Dinamo Kosovska Mitrovica 8:0

46e minuut.
Lukić is nu in balbezit. Lukić met een sublieme pass. Arigo speelt de bal door. Słuszka is nu in balbezit. Słuszka draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - Dinamo Kosovska Mitrovica 9:0

48e minuut.
Runeklev met de inworp. Knight Jr probeert naar een medespeler te passen. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo draait met de bal, schiet en ... Veljković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - Dinamo Kosovska Mitrovica 10:0

49e minuut.
Čordarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Domb onderschept slim de pass. Domb passt de bal in één keer door. Słuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słuszka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - Dinamo Kosovska Mitrovica 11:0

50e minuut.
Inworp. Domb met de inworp. Vydra geeft een lange en hoge pass. Daar is Arigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - Dinamo Kosovska Mitrovica 12:0

54e minuut.
Karađorđević probeert naar een medespeler te passen. Belada is nu in balbezit. Knight Jr verovert de bal door een tackle van achteren. Knight Jr geeft een hoge lob. Słuszka springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Daar is Runeklev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Runeklev probeert naar een medespeler te passen. Słuszka rent richting de bal. Słuszka schiet op doel. Arigo probeert de bal aan de voet te houden. Veljković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - Dinamo Kosovska Mitrovica 13:0

59e minuut.
Knight Jr is nu in balbezit. Knight Jr geeft een hoge lob. Słuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słuszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - Dinamo Kosovska Mitrovica 14:0

64e minuut.
Słuszka schiet op doel. Veljković probeert naar een medespeler te passen. Runeklev kopt de bal weg. Daar is Arigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arigo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Vydra met een sublieme pass. Słuszka rent richting de bal. Słuszka speelt de bal door. Arigo heeft problemen om de bal te vangen. Arigo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - Dinamo Kosovska Mitrovica 15:0

67e minuut.
Vydra passt de bal met de wreef. Słuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słuszka passt de bal met de wreef. Arigo rent richting de bal. Arigo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Runeklev geeft een lange en hoge pass. Arigo heeft problemen om de bal te vangen. Arigo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Słuszka is nu in balbezit. Słuszka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vidojević de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - Dinamo Kosovska Mitrovica 16:0

70e minuut.
Daar is Bugarin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugarin geeft een hoge lob. Arigo kopt de bal weg. Słuszka is nu in balbezit. Słuszka draait met de bal, schiet en ... Veljković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - Dinamo Kosovska Mitrovica 17:0

71e minuut.
Arigo verovert de bal door een tackle van achteren. Arigo speelt de bal door. Belada rent richting de bal. Słuszka onderschept slim de pass. Słuszka draait met de bal, schiet en ... Veljković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Trišović speelt de bal door. Karađorđević rent richting de bal. Karađorđević geeft een hoge lob. Arigo rent richting de bal. Arigo haalt uit met een fantastische trap. Veljković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Arigo de bal. Arigo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Knight Jr rent richting de bal. Knight Jr geeft de bal voor. Daar is Čordarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domb is nu in balbezit. Domb geeft een lange en hoge pass. Veljković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - Dinamo Kosovska Mitrovica 18:0

78e minuut.
Arigo rent richting de bal. Słuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - Dinamo Kosovska Mitrovica 19:0

80e minuut.
Trosiński passt de bal met de wreef. Domb rent richting de bal. Domb passt de bal met de wreef. Słuszka rent richting de bal. Słuszka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Vydra met een sublieme pass. Słuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo rent richting de bal. Arigo haalt uit met een fantastische trap. Veljković probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Vydra met een sublieme pass. Słuszka is nu in balbezit. Arigo rent richting de bal. Słuszka is nu in balbezit. Słuszka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Veljković werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Arigo rent richting de bal. Arigo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Runeklev rent richting de bal. Runeklev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vidojević de bal. Słuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słuszka schiet op doel. Veljković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Ignjatović geeft een hoge lob. Inworp. Runeklev met een snelle inworp. Daar is Vydra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vydra geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Runeklev kopt de bal weg. Arigo is nu in balbezit. Arigo passt de bal met de wreef. Daar is Słuszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słuszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - Dinamo Kosovska Mitrovica 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALEXA 17%, Dinamo Kosovska Mitrovica 83%.
ALEXA - Dinamo Kosovska Mitrovica 20:0