Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Radnički Tutin Marinkova Bara
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Iliev is nu in balbezit. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljajić schiet op doel. Jovović probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Radnički Tutin - Marinkova Bara 1:0

10e minuut.
Boloban is nu in balbezit. Boloban passt de bal met de wreef. Koroman is nu in balbezit. Koroman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Radnički Tutin - Marinkova Bara 1:1

12e minuut.
Trobok bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić verovert de bal door een tackle van achteren. Pantić probeert naar een medespeler te passen. Ljajić rent richting de bal. Ljajić schiet op doel. Zelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Iliev verovert de bal door een tackle van achteren. Iliev passt de bal in één keer door. Teodorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljajić verovert de bal door een tackle van achteren. Ljajić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Pantić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kekić rent richting de bal. Kekić geeft een hoge lob. Koroman is nu in balbezit. Koroman haalt uit met een fantastische trap. Paal! Vučinić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Ljajić heeft problemen om de bal te vangen. Lalatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalatović probeert naar een medespeler te passen. Ljajić is nu in balbezit. Ljajić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radnički Tutin 60%, Marinkova Bara 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Radnički Tutin - Marinkova Bara 1:1

56e minuut.
Gerasimovski probeert de bal aan de voet te houden. Boloban is nu in balbezit. Iliev is nu in balbezit. Boloban is nu in balbezit. Boloban draait met de bal, schiet en ... Vučinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Pinter rent richting de bal. Pinter geeft een hoge lob. Jurišević bereikt de bal nog maar net als eerste. Koroman verovert de bal door een tackle van achteren. Koroman haalt uit met een fantastische trap. Vučinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kozić met een sublieme pass. Pinter rent richting de bal. Pinter geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Inworp. Pinter met de inworp. Gerasimovski heeft problemen om de bal te vangen. Boloban bereikt de bal nog maar net als eerste. Boloban geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vukoje met een sublieme pass. Daar is Trobok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trobok geeft een hoge lob. Koroman rent richting de bal. Koroman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Boloban is nu in balbezit. Boloban met een sublieme pass. Koroman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koroman draait met de bal, schiet en ... Vučinić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radnički Tutin - Marinkova Bara 1:2

78e minuut.
Iliev is nu in balbezit. Bokan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iliev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iliev met een snel genomen vrije trap. Lalatović rent richting de bal. Lalatović probeert naar een medespeler te passen. Ljajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljajić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Iliev passt de bal zonder na te denken. Pantić rent richting de bal. Trobok rent richting de bal. Pantić verovert de bal door een tackle van achteren. Pantić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Četnik is nu in balbezit. Četnik speelt de bal door. Boloban is nu in balbezit. Koroman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koroman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radnički Tutin 68%, Marinkova Bara 32%.
Radnički Tutin - Marinkova Bara 1:2