Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-31 19:17
  • Competitiewedstrijd: III Liga.05
  • Stadion: Marhor Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2980
Marhor Partizan Vučitrn
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Pilipović geeft een lange en hoge pass. Atanasković bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasković passt de bal in één keer door. Živadinović rent richting de bal. Živadinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marhor - Partizan Vučitrn 1:0

13e minuut.
Atanasković is nu in balbezit. Met opzet legt Kovrlija zijn tegenspeler op de grond. Atanasković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Atanasković zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marhor - Partizan Vučitrn 2:0

16e minuut.
Kovrlija is nu in balbezit. Maslać verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Živadinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Živadinović draait met de bal, schiet en ... Radinović probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marhor - Partizan Vučitrn 3:0

22e minuut.
Topalović passt de bal met de wreef. Nikolovski heeft problemen om de bal te vangen. Ljubinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolovski verovert de bal door een tackle van achteren. Nikolovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marhor - Partizan Vučitrn 4:0

23e minuut.
Jerković raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

23e minuut.
Cajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Živadinović rent richting de bal. Živadinović passt de bal in één keer door. Višinka rent richting de bal. Višinka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gligorić kopt de bal weg. Daar is Kovrlija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Višinka is nu in balbezit. Živadinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Živadinović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kovrlija probeert naar een medespeler te passen. Atanasković bereikt de bal nog maar net als eerste. Živadinović speelt de bal door. Višinka is nu in balbezit. Višinka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marhor - Partizan Vučitrn 5:0

43e minuut.
Maslać kopt de bal weg. Daar is Živadinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Višinka rent richting de bal. Višinka draait met de bal, schiet en ... Vučelja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marhor - Partizan Vučitrn 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marhor 39%, Partizan Vučitrn 61%.
Marhor - Partizan Vučitrn 6:0

47e minuut.
Stupar rent richting de bal. Radaković rent richting de bal. Stupar verovert de bal door een tackle van achteren. Stupar geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Marhor - Partizan Vučitrn 6:1

65e minuut.
Nikolovski met een snelle inworp. Živadinović is nu in balbezit. Živadinović geeft de bal voor. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marhor 40%, Partizan Vučitrn 60%.
Marhor - Partizan Vučitrn 6:1