Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Brestač Marhor
Nova 4-4-2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 18.5
very good Schieten weak
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Şofariu onderschept slim de pass. Şofariu met een sublieme pass. Aspiazu speelt de bal door. Warowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Warowy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - Marhor 1:0

4e minuut.
Galeru passt de bal zonder na te denken. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu passt de bal met de wreef. Warowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Warowy draait met de bal, schiet en ... Božović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Warowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu rent richting de bal. Aspiazu passt de bal in één keer door. Şofariu rent richting de bal. Şofariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - Marhor 2:0

8e minuut.
Gangstad kopt de bal weg. Aspiazu is nu in balbezit. Aspiazu probeert naar een medespeler te passen. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Warowy rent richting de bal. Warowy haalt uit met een fantastische trap. Božović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Pleşan geeft een lange en hoge pass. Warowy kopt de bal weg. Şofariu is nu in balbezit. Warowy rent richting de bal. Warowy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Aspiazu rent richting de bal. Aspiazu passt de bal met de wreef. Şofariu rent richting de bal. Şofariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - Marhor 3:0

19e minuut.
Warowy geeft de bal voor. Božović probeert naar een medespeler te passen. Mencik kopt de bal weg. Warowy rent richting de bal. Warowy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Daar is Maslać, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mencik onderschept slim de pass. Radaković is nu in balbezit. Mencik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mencik draait met de bal, schiet en ... Božović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Galeru passt de bal in één keer door. Gangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangstad geeft een hoge lob. Warowy rent richting de bal. Warowy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - Marhor 4:0

25e minuut.
Aspiazu verovert de bal door een tackle van achteren. Aspiazu speelt de bal door. Warowy is nu in balbezit. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - Marhor 5:0

26e minuut.
Gangstad onderschept slim de pass. Gangstad geeft de bal voor. Daar is Ignjatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warowy is nu in balbezit. Warowy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Božović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mencik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Şofariu rent richting de bal. Şofariu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Warowy is nu in balbezit. Aspiazu rent richting de bal. Aspiazu probeert naar een medespeler te passen. Şofariu rent richting de bal. Şofariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - Marhor 6:0

38e minuut.
Aspiazu heeft problemen om de bal te vangen. Aspiazu speelt de bal door. Warowy rent richting de bal. Warowy draait met de bal, schiet en ... Božović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - Marhor 7:0

39e minuut.
Gangstad passt de bal met de wreef. Aspiazu rent richting de bal. Aspiazu speelt de bal door. Daar is Şofariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şofariu schiet op doel. Božović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - Marhor 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Brestač 20%, Marhor 80%.
OFK Brestač - Marhor 8:0

46e minuut.
Warowy is nu in balbezit. Atanasković rent richting de bal. Warowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu rent richting de bal. Şofariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - Marhor 9:0

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Božović met een harde bal richting middenveld. Aspiazu kopt de bal weg. Daar is Warowy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warowy haalt uit met een fantastische trap. Božović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Gangstad speelt de bal door. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu passt de bal zonder na te denken. Warowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Warowy draait met de bal, schiet en ... Božović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - Marhor 10:0

53e minuut.
Atanasković rent richting de bal. Şofariu verovert de bal door een tackle van achteren. Aspiazu rent richting de bal. Warowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Warowy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Atanasković kopt de bal weg. Galeru is nu in balbezit. Galeru passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Şofariu de bal. Şofariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Gangstad geeft een lange en hoge pass. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Warowy is nu in balbezit. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - Marhor 11:0

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Božović trapt de bal weg. Na een snelle pass probeert Atanasković de bal onder controle te krijgen. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu schiet op doel. Božović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Atanasković is nu in balbezit. Galeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeru met een sublieme pass. Şofariu rent richting de bal. Şofariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Božović met een harde bal richting middenveld. Galeru kopt de bal weg. Klungelig pakt Şofariu de bal. Şofariu haalt uit met een fantastische trap. Barišić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Mencik de bal. Mencik geeft de bal voor. Şofariu rent richting de bal. Şofariu draait met de bal, schiet en ... Božović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - Marhor 12:0

68e minuut.
Warowy is nu in balbezit. Aspiazu rent richting de bal. Aspiazu speelt de bal door. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu haalt uit met een fantastische trap. Božović bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Barišić is nu in balbezit. Aspiazu is nu in balbezit. Aspiazu passt de bal in één keer door. Warowy is nu in balbezit. Warowy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - Marhor 13:0

76e minuut.
Warowy kopt de bal weg. Daar is Barišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ignjatov de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mencik met een sublieme pass. Warowy rent richting de bal. Warowy probeert naar een medespeler te passen. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - Marhor 14:0

83e minuut.
Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu met een sublieme pass. Warowy is nu in balbezit. Warowy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - Marhor 15:0

84e minuut.
Warowy is nu in balbezit. Aspiazu rent richting de bal. Aspiazu speelt de bal door. Şofariu rent richting de bal. Şofariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - Marhor 16:0

85e minuut.
Gangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangstad passt de bal met de wreef. Şofariu rent richting de bal. Şofariu schiet op doel. Barišić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Božović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Warowy controleert de bal met de borst. Božović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gangstad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu draait met de bal, schiet en ... Božović probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Brestač 20%, Marhor 80%.
OFK Brestač - Marhor 16:0