Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Proleter Resnik Beli Orlovi Bačka Palanka
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 15.9
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Jeftić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeftić probeert naar een medespeler te passen. Voin geeft de bal voor. Bećković rent richting de bal. Bećković draait met de bal, schiet en ... Veljić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Resnik - Beli Orlovi Bačka Palanka 1:0

13e minuut.
Malbašić rent richting de bal. Milićković bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Malbašić zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Malbašić moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Malbašić schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

19e minuut.
Milićković passt de bal in één keer door. Vujičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujičić probeert naar een medespeler te passen. Kolarić is nu in balbezit. Kolarić schiet op doel. Veljić bokst de bal weg. Bećković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bećković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Resnik - Beli Orlovi Bačka Palanka 2:0

25e minuut.
Doroslovački geeft de bal voor. Inworp. Kuljić met een snelle inworp. Voin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voin geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Resnik - Beli Orlovi Bačka Palanka 3:0

28e minuut.
Čaušić is nu in balbezit. Jeftić is nu in balbezit. Čaušić onderschept slim de pass. Čaušić schiet op doel. Drageljević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kolarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milošev is nu in balbezit. Kolarić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kolarić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter Resnik 53%, Beli Orlovi Bačka Palanka 47%.
Proleter Resnik - Beli Orlovi Bačka Palanka 3:0

48e minuut.
Martinović passt de bal in één keer door. Radojković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milićković is nu in balbezit. Radojković verovert de bal door een tackle van achteren. Radojković draait met de bal, schiet en ... Drageljević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Resnik - Beli Orlovi Bačka Palanka 3:1

49e minuut.
Čaušić verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrić rent richting de bal. Čaušić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobrić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dobrić kan niet meer verder spelen. Peruničić komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Jeftić onderschept slim de pass. Jeftić geeft een hoge lob. Mrnjavčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bećković verovert de bal door een tackle van achteren. Bećković haalt uit met een fantastische trap. Veljić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Resnik - Beli Orlovi Bačka Palanka 4:1

71e minuut.
Peruničić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojković onderschept slim de pass. Radojković speelt de bal door. Čaušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaušić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Resnik - Beli Orlovi Bačka Palanka 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter Resnik 50%, Beli Orlovi Bačka Palanka 50%.
Proleter Resnik - Beli Orlovi Bačka Palanka 4:2