Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Banja Luka Jedinstvo Trebinje
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Bogojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlajić rent richting de bal. Bogojević begaat een overtreding. Vlajić moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Vlajić kan niet meer verder spelen. Bodrožić komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Čvarkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiš onderschept slim de pass. Kiš probeert naar een medespeler te passen. Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Pintać verovert de bal door een tackle van achteren. Pintać geeft een lange en hoge pass. Rokvić probeert de bal met de borst te controleren. Božović is nu in balbezit. Božović geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Žarković onderschept slim de pass. Egić rent richting de bal. Žarković rent richting de bal. Žarković haalt uit met een fantastische trap. Kaluđerović probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Božović probeert naar een medespeler te passen. Egić is nu in balbezit. Budimcević bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković is nu in balbezit. Žarković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bodrožić geeft de bal voor. Rokvić rent richting de bal. Rokvić geeft een lange en hoge pass. Luković bereikt de bal nog maar net als eerste. Luković schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Higl kopt de bal weg. Klungelig pakt Luković de bal. Arsić onderschept slim de pass. Bogojević verovert de bal door een tackle van achteren. Bogojević schiet op doel. Katić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Banja Luka - Jedinstvo Trebinje 1:0

24e minuut.
Zavišić neemt de hoekschop. Jorović kopt de bal weg. Luković rent richting de bal. Luković draait met de bal, schiet en ... Vojnović probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Daar is Jorović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jorović passt de bal in één keer door. Bogojević heeft problemen om de bal te vangen. Luković rent richting de bal. Luković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Banja Luka - Jedinstvo Trebinje 2:0

34e minuut.
Higl passt de bal met de wreef. Zavišić is nu in balbezit. Zavišić geeft de bal voor. Daar is Luković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Higl geeft de bal voor. Klungelig pakt Pintać de bal. Bodrožić met een sublieme pass. Egić bereikt de bal nog maar net als eerste. Egić schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Jorović rent richting de bal. Egić onderschept slim de pass. Žarković is nu in balbezit. Egić is nu in balbezit. Egić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Banja Luka - Jedinstvo Trebinje 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Banja Luka 40%, Jedinstvo Trebinje 60%.
Real Banja Luka - Jedinstvo Trebinje 2:1

48e minuut.
Inworp. Čvarkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković haalt uit met een fantastische trap. Kaluđerović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Banja Luka - Jedinstvo Trebinje 2:2

62e minuut.
Higl passt de bal in één keer door. Inworp. Bodrožić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čvarkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Čvarkov geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Jorović onderschept slim de pass. Bodrožić verovert de bal door een tackle van achteren. Bodrožić speelt de bal door. Egić rent richting de bal. Egić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Čvarkov geeft de bal voor. Radaljac kopt de bal weg. Bogojević probeert de bal aan de voet te houden. Luković bereikt de bal nog maar net als eerste. Luković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bodrožić passt de bal zonder na te denken. Žarković rent richting de bal. Met opzet legt Budimcević zijn tegenspeler op de grond. Budimcević krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Banja Luka 61%, Jedinstvo Trebinje 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Banja Luka - Jedinstvo Trebinje 2:2