Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-21 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série D.03
  • Stadion: Horriver Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 14782
Horriver Voltaço FC
Titular Tactiek Mega-45
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 46.8
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Honorato is nu in balbezit. Honorato passt de bal zonder na te denken. Amarante rent richting de bal. Amarante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Voltaço FC 0:1

7e minuut.
Miličković probeert naar een medespeler te passen. Fernández Escribano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Escribano speelt de bal door. García Salgado rent richting de bal. García Salgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Horriver - Voltaço FC 1:1

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Doekhi de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lua neemt de hoekschop. Amarante maakt een snoekduik en kopt de bal. Peret werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Voltaço FC 1:2

34e minuut.
Lippi speelt de bal door. Hombre rent richting de bal. Santiago onderschept slim de pass. Santiago geeft een lange en hoge pass. Amarante krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Fowler onderschept slim de pass. Fowler passt de bal zonder na te denken. Neves Dias rent richting de bal. Fernández Escribano onderschept slim de pass. Fernández Escribano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cavenaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynolds rent richting de bal. Reynolds met een sublieme pass. Fernández Escribano is nu in balbezit. Fernández Escribano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Fernández Escribano onderschept slim de pass. Fernández Escribano passt de bal in één keer door. Daar is García Salgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Salgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Horriver - Voltaço FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horriver 49%, Voltaço FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Horriver - Voltaço FC 2:2

60e minuut.
Fernández Escribano rent richting de bal. Fernández Escribano geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Reynolds de bal onder controle te krijgen. García Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. García Salgado haalt uit met een fantastische trap. Haeser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Daar is Hombre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiago is nu in balbezit. Santiago geeft de bal voor. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago geeft een hoge lob. Amarante rent richting de bal. Amarante draait met de bal, schiet en ... Peret werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Voltaço FC 2:3

70e minuut.
Reynolds speelt de bal door. Fernández Escribano is nu in balbezit. Fernández Escribano passt de bal in één keer door. Klungelig pakt García Salgado de bal. García Salgado schiet op doel. Haeser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Cavenaghi geeft de bal voor. Daar is García Salgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bechara is nu in balbezit. Bechara geeft een hoge lob. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Boa Morte passt de bal in één keer door. Honorato rent richting de bal. Honorato passt de bal met de wreef. Amarante is nu in balbezit. Amarante schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peret trapt de bal weg. Honorato kopt de bal weg. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante draait met de bal, schiet en ... Peret kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Santiago passt de bal in één keer door. Boa Morte rent richting de bal. Boa Morte passt de bal met de wreef. Amarante is nu in balbezit. Amarante haalt uit met een fantastische trap. Peret kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Voltaço FC 2:4

78e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Peret niet meer kan verder spelen. Meroni komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Gringo passt de bal zonder na te denken. Honorato rent richting de bal. Honorato geeft de bal voor. Amarante is nu in balbezit. Amarante draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
García Salgado is nu in balbezit. Lippi verovert de bal door een tackle van achteren. Lippi geeft een hoge lob. Amarante rent richting de bal. Amarante haalt uit met een fantastische trap. Meroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horriver 49%, Voltaço FC 51%.
Horriver - Voltaço FC 2:4