Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raijin Strikers Requiao FC
352 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 17.9
good Schieten poor
weak Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Zimmerbauer geeft een hoge lob. Nascimento rent richting de bal. Queirós begaat een overtreding. Queirós krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Regueiro passt de bal in één keer door. Zimmerbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmerbauer geeft een lange en hoge pass. Queirós is nu in balbezit. Queirós haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Requiao FC 1:0

22e minuut.
Pato kopt de bal weg. Rissi geeft een lange en hoge pass. Vaz heeft problemen om de bal te vangen. Queirós rent richting de bal. Queirós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Requiao FC 2:0

39e minuut.
Cattonaro verovert de bal door een tackle van achteren. Carioca rent richting de bal. Met opzet legt Cattonaro zijn tegenspeler op de grond. Cattonaro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raijin Strikers 47%, Requiao FC 53%.
Raijin Strikers - Requiao FC 2:0

48e minuut.
kopt de bal weg. Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete geeft een hoge lob. Cattonaro is nu in balbezit. Cattonaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Rattata passt de bal zonder na te denken. Mazaropi rent richting de bal. Mazaropi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Leht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leht geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dentinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Dentinho met een sublieme pass. Mazaropi kopt de bal weg. Cattonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattonaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Requiao FC 3:0

67e minuut.
Queirós geeft de bal voor. Daar is Negrete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cattonaro rent richting de bal. Cattonaro haalt uit met een fantastische trap. Dentinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Requiao FC 4:0

71e minuut.
Regueiro kopt de bal weg. Vaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cattonaro onderschept slim de pass. Cattonaro haalt uit met een fantastische trap. Dentinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Requiao FC 5:0

74e minuut.
Regueiro speelt de bal door. Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirós schiet op doel. Vaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zimmerbauer geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Zimmerbauer geeft een hoge lob. Caetano kopt de bal weg. rent richting de bal. Pascoal onderschept slim de pass. Pascoal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. met een harde bal richting middenveld. Leht kopt de bal weg. Cattonaro is nu in balbezit. Cattonaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Requiao FC 6:0

80e minuut.
probeert naar een medespeler te passen. Zimmerbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pato zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pato naar de kleedkamers voor een vroege douche.

80e minuut.
Zimmerbauer raakt geblesseerd tijdens het duel. Romero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Queirós rent richting de bal. Cattonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattonaro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Requiao FC 7:0

82e minuut.
Cattonaro verovert de bal door een tackle van achteren. Cattonaro passt de bal zonder na te denken. Queirós heeft problemen om de bal te vangen. Queirós draait met de bal, schiet en ... Dentinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
kopt de bal weg. Klungelig pakt Cattonaro de bal. Negrete is nu in balbezit. Cattonaro onderschept slim de pass. Cattonaro schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raijin Strikers 22%, Requiao FC 78%.
Raijin Strikers - Requiao FC 7:0