Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlueFlames managerpro
Ofensiva Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
14% Spel op eigen helft 86%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 18.8
uitmuntend Schieten zwak
matig Passen zwak
goed Verdedigen slecht


5e minuut.
Inworp. Gołaszewski met een snelle inworp. Pezzi is nu in balbezit. Barrancos verovert de bal door een tackle van achteren. Barrancos draait met de bal, schiet en ... Rocinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Trevisan verovert de bal door een tackle van achteren. Trevisan met een sublieme pass. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius is nu in balbezit. Krancevičius draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - managerpro 1:0

10e minuut.
Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius passt de bal in één keer door. Gołaszewski met een sublieme pass. Barrancos heeft problemen om de bal te vangen. Barrancos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Rákosník onderschept slim de pass. Trevisan rent richting de bal. Trevisan passt de bal in één keer door. Krancevičius is nu in balbezit. Krancevičius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Trevisan geeft een hoge lob. Barrancos rent richting de bal. Barrancos geeft de bal voor. Krancevičius heeft problemen om de bal te vangen. Krancevičius schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Gołaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołaszewski passt de bal in één keer door. Krancevičius rent richting de bal. Krancevičius schiet op doel. Rocinha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - managerpro 2:0

27e minuut.
Trevisan is nu in balbezit. Trevisan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Silveira de bal onder controle te krijgen. Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - managerpro 3:0

28e minuut.
Rákosník passt de bal met de wreef. Gołaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołaszewski passt de bal in één keer door. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Trevisan speelt de bal door. Gołaszewski is nu in balbezit. Gołaszewski met een sublieme pass. Krancevičius rent richting de bal. Krancevičius haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Gołaszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barrancos rent richting de bal. Barrancos geeft de bal voor. Krancevičius rent richting de bal. Krancevičius schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Gołaszewski passt de bal met de wreef. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Krancevičius de bal. Krancevičius schiet op doel. Rocinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Silveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos verovert de bal door een tackle van achteren. Barrancos passt de bal zonder na te denken. Krancevičius rent richting de bal. Krancevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - managerpro 4:0

43e minuut.
Gołaszewski onderschept slim de pass. Gołaszewski speelt de bal door. Rákosník met een sublieme pass. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueFlames 19%, managerpro 81%.
BlueFlames - managerpro 4:0

49e minuut.
Wink heeft problemen om de bal te vangen. Wink geeft een lange en hoge pass. Ávila probeert naar een medespeler te passen. Krancevičius rent richting de bal. Krancevičius draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrancos rent richting de bal. Barrancos draait met de bal, schiet en ... Rocinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Castro trapt de bal weg. Gołaszewski kopt de bal weg. Krancevičius probeert de bal met de borst te controleren. Krancevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - managerpro 5:0

53e minuut.
Silveira is nu in balbezit. Rákosník verovert de bal door een tackle van achteren. Rákosník geeft een lange en hoge pass. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Trevisan verovert de bal door een tackle van achteren. Trevisan geeft een lange en hoge pass. Barrancos rent richting de bal. Barrancos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Trevisan speelt de bal door. Gołaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołaszewski speelt de bal door. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Silveira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrancos rent richting de bal. Barrancos draait met de bal, schiet en ... Rocinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Risadinha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - managerpro 6:0

61e minuut.
Pelágio heeft problemen om de bal te vangen. Silveira is nu in balbezit. Krancevičius onderschept slim de pass. Krancevičius draait met de bal, schiet en ... Rocinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - managerpro 7:0

63e minuut.
Gomes geeft een hoge lob. Gołaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołaszewski passt de bal zonder na te denken. Barrancos is nu in balbezit. Barrancos schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gołaszewski kopt de bal weg. Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos draait met de bal, schiet en ... Rocinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - managerpro 8:0

67e minuut.
Trevisan verovert de bal door een tackle van achteren. Rákosník is nu in balbezit. Rákosník geeft een hoge lob. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gołaszewski neemt de hoekschop. Krancevičius springt en kopt de bal. Rocinha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - managerpro 9:0

69e minuut.
Krancevičius is nu in balbezit. Silveira rent richting de bal. Krancevičius onderschept slim de pass. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos draait met de bal, schiet en ... Rocinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rocinha met een harde bal richting middenveld. Gołaszewski kopt de bal weg. Krancevičius rent richting de bal. Krancevičius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Barrancos is nu in balbezit. Barrancos probeert naar een medespeler te passen. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Krancevičius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Muniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákosník onderschept slim de pass. Rákosník speelt de bal door. Trevisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevisan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rákosník is nu in balbezit. Rákosník geeft een hoge lob. Daar is Krancevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krancevičius draait met de bal, schiet en ... Rocinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Barrancos is nu in balbezit. Castro geeft de bal voor. Rákosník kopt de bal weg. Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Muniz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valadares komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Barrancos is nu in balbezit. Barrancos geeft de bal voor. Klungelig pakt Silveira de bal. Krancevičius is nu in balbezit. Krancevičius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rocinha trapt de bal weg van het doel. Inworp. Gołaszewski met de inworp. Barrancos is nu in balbezit. Barrancos draait met de bal, schiet en ... Rocinha bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gołaszewski neemt de hoekschop. Valadares is nu in balbezit. Krancevičius onderschept slim de pass. Krancevičius haalt uit met een fantastische trap. Rocinha bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - managerpro 10:0

89e minuut.
Silveira rent richting de bal. Zawadziński onderschept slim de pass. Zawadziński passt de bal in één keer door. Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - managerpro 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueFlames 9%, managerpro 91%.
BlueFlames - managerpro 11:0