Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mineirense FC São Felippe FC
Normal Tactiek 5 zag
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 39.7
weak Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


5e minuut.
Banan is nu in balbezit. Banan passt de bal in één keer door. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap. Minarete probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineirense FC - São Felippe FC 0:1

7e minuut.
Banan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ortiz. Banan raakt geblesseerd tijdens het duel. Pintilei zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vale controleert de bal met de borst. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineirense FC - São Felippe FC 0:2

8e minuut.
Iwannek is nu in balbezit. Iwannek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Comaniciu de bal. Comaniciu schiet op doel. Vale probeert de bal aan de voet te houden. Minarete bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineirense FC - São Felippe FC 0:3

9e minuut.
Banan probeert naar een medespeler te passen. Comaniciu rent richting de bal. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu onderschept slim de pass. Comaniciu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Iwannek kopt de bal weg. Banan rent richting de bal. Banan passt de bal met de wreef. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mineirense FC - São Felippe FC 0:4

26e minuut.
Solano geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Penedo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Banan is nu in balbezit. Banan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Minarete trapt de bal weg. Śleszyński kopt de bal weg. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mineirense FC - São Felippe FC 0:5

31e minuut.
Penedo met een sublieme pass. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu speelt de bal door. Iwannek bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwannek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineirense FC - São Felippe FC 0:6

32e minuut.
Iwannek is nu in balbezit. Iwannek geeft een lange en hoge pass. Comaniciu heeft problemen om de bal te vangen. Banan bereikt de bal nog maar net als eerste. Banan haalt uit met een fantastische trap. Minarete bokst de bal weg.

37e minuut.
Solano trapt de bal weg van het doel. Pintilei geeft een lange en hoge pass. Iwannek is nu in balbezit. Iwannek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineirense FC - São Felippe FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineirense FC 69%, São Felippe FC 31%.
Mineirense FC - São Felippe FC 0:7

49e minuut.
Daar is Banan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vale de bal. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineirense FC - São Felippe FC 0:8

54e minuut.
Śleszyński met een sublieme pass. Banan is nu in balbezit. Banan passt de bal met de wreef. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap. Minarete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineirense FC - São Felippe FC 0:9

62e minuut.
Pintilei passt de bal in één keer door. Śleszyński heeft problemen om de bal te vangen. Śleszyński speelt de bal door. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleszyński onderschept slim de pass. Śleszyński speelt de bal door. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Valverde met de inworp. Iwannek bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwannek geeft een hoge lob. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Valverde geeft de bal voor. Pintilei speelt de bal door. Daar is Vale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu schiet op doel. Minarete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineirense FC - São Felippe FC 0:10

74e minuut.
Banan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pintilei kopt de bal weg. Sagaz heeft problemen om de bal te vangen. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Iwannek is nu in balbezit. Iwannek geeft de bal voor. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap. Minarete probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineirense FC - São Felippe FC 0:11

82e minuut.
Valverde passt de bal met de wreef. Pintilei probeert naar een medespeler te passen. Banan met een sublieme pass. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klungelig pakt Banan de bal. Banan probeert naar een medespeler te passen. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap. Minarete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineirense FC - São Felippe FC 0:12

88e minuut.
Śleszyński probeert naar een medespeler te passen. Banan is nu in balbezit. Banan passt de bal zonder na te denken. Iwannek is nu in balbezit. Iwannek haalt uit met een fantastische trap. Minarete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineirense FC 79%, São Felippe FC 21%.
Mineirense FC - São Felippe FC 0:12