Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico PRR flusão 2024
442nova Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 21.4
very good Schieten average
good Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Ribeiro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sales. Ribeiro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Merchel met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Petardo de bal. Waczków is nu in balbezit. Waczków haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Egeland verovert de bal door een tackle van achteren. Egeland speelt de bal door. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Sperber kopt de bal weg. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro passt de bal in één keer door. Waczków rent richting de bal. Waczków schiet op doel. Souza bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - flusão 2024 1:0

8e minuut.
Egeland geeft de bal voor. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro passt de bal met de wreef. Waczków bereikt de bal nog maar net als eerste. Waczków haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Strungăreanu is nu in balbezit. Strungăreanu passt de bal in één keer door. Merchel rent richting de bal. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap. Souza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Sperber geeft een hoge lob. Egeland speelt de bal door. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - flusão 2024 2:0

20e minuut.
Sales geeft een lange en hoge pass. Kalverkamp kopt de bal weg. Waczków is nu in balbezit. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Egeland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Waczków is nu in balbezit. Souto begaat een overtreding. Souto krijgt een gele kaart. Waczków is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Waczków zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro draait met de bal, schiet en ... Souza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - flusão 2024 3:0

31e minuut.
Daar is Pannunzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Võigemast is nu in balbezit. Võigemast passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ribeiro de bal. Ribeiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - flusão 2024 4:0

42e minuut.
Strungăreanu probeert naar een medespeler te passen. Petardo is nu in balbezit. Waczków verovert de bal door een tackle van achteren. Waczków draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico PRR 21%, flusão 2024 79%.
atletico PRR - flusão 2024 4:0

47e minuut.
Strungăreanu probeert naar een medespeler te passen. Spaczyński rent richting de bal. Spaczyński geeft een hoge lob. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Sales rent richting de bal. Merchel verovert de bal door een tackle van achteren. Merchel probeert naar een medespeler te passen. Waczków rent richting de bal. Waczków schiet op doel. Souza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Merchel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alemão de bal. Waczków is nu in balbezit. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Brito geeft een hoge lob. Merchel controleert de bal met de borst. Met opzet legt Gonçalves zijn tegenspeler op de grond. Gonçalves krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Merchel raakt geblesseerd tijdens het duel. Võigemast zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Waczków kopt de bal weg. Daar is Alemão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Egeland verovert de bal door een tackle van achteren. Egeland met een sublieme pass. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro draait met de bal, schiet en ... Souza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - flusão 2024 5:0

74e minuut.
Souto is nu in balbezit. Waczków verovert de bal door een tackle van achteren. Waczków passt de bal in één keer door. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Egeland passt de bal zonder na te denken. Merchel is nu in balbezit. Merchel geeft een hoge lob. Waczków bereikt de bal nog maar net als eerste. Waczków draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - flusão 2024 6:0

81e minuut.
Merchel verovert de bal door een tackle van achteren. Merchel geeft een hoge lob. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alemão de bal onder controle te krijgen. Souza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Borba bereikt de bal nog maar net als eerste. Borba probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ribeiro geeft een hoge lob. Daar is Merchel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merchel probeert naar een medespeler te passen. Waczków rent richting de bal. Waczków draait met de bal, schiet en ... Souza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ribeiro springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico PRR 14%, flusão 2024 86%.
atletico PRR - flusão 2024 6:0