Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fluminense-PET atletico PRR
salvo Tactiek 442nova
44% Balbezit 56%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 57
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 55
redelijk Schieten uitmuntend
zwak Passen uitstekend
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Munn geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mangueira de bal. Cocoloş kopt de bal weg. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Strungăreanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Munn is nu in balbezit. Munn geeft een hoge lob. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Paukszt met een snelle inworp. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagl begaat een overtreding. Ribeiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Ribeiro komt bij de bal en schiet. Fajardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Veenstra heeft problemen om de bal te vangen. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn draait met de bal, schiet en ... Fajardo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro met een sublieme pass. Veenstra is nu in balbezit. Munn verovert de bal door een tackle van achteren. Munn draait met de bal, schiet en ... Fajardo bokst de bal weg.

11e minuut.
Cocoloş speelt de bal door. Klungelig pakt Phú Bình de bal. Phú Bình met een sublieme pass. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro schiet op doel. Fajardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Mangueira geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strungăreanu met een snelle inworp. Munn geeft een lange en hoge pass. Ribeiro springt en kopt de bal. Fajardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - atletico PRR 0:1

12e minuut.
Mangueira rent richting de bal. Mangueira geeft de bal voor. Strungăreanu kopt de bal weg. Cocoloş geeft een lange en hoge pass. Munn springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - atletico PRR 0:2

14e minuut.
Klungelig pakt Ribeiro de bal. Phú Bình rent richting de bal. Ribeiro rent richting de bal. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro draait met de bal, schiet en ... Fajardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro schiet op doel. Fajardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Cocoloş passt de bal zonder na te denken. Daar is Phú Bình, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phú Bình geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ribeiro de bal. Ribeiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - atletico PRR 0:3

21e minuut.
Cocoloş met een sublieme pass. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro passt de bal in één keer door. Munn rent richting de bal. Munn haalt uit met een fantastische trap. Fajardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn geeft een lange en hoge pass. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soleto met een snelle inworp. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - atletico PRR 0:4

28e minuut.
Ribeiro passt de bal in één keer door. Daar is Gagl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phú Bình probeert naar een medespeler te passen. Cocoloş geeft de bal voor. Munn maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro passt de bal in één keer door. Munn is nu in balbezit. Veenstra onderschept slim de pass. Veenstra met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Võigemast kopt de bal weg. Phú Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Bình speelt de bal door. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cocoloş heeft problemen om de bal te vangen. Cocoloş speelt de bal door. Phú Bình probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ribeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap. Fajardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Strungăreanu rent richting de bal. Strungăreanu passt de bal met de wreef. Daar is Eskelinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Strungăreanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Mangueira de bal. Munn rent richting de bal. Munn draait met de bal, schiet en ... Fajardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - atletico PRR 0:5

35e minuut.
Phú Bình is nu in balbezit. Phú Bình passt de bal met de wreef. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro draait met de bal, schiet en ... Fajardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - atletico PRR 0:6

40e minuut.
Soleto speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paukszt met de inworp. Phú Bình geeft een hoge lob. Munn krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Gárdos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cocoloş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş probeert naar een medespeler te passen. Munn rent richting de bal. Munn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Strungăreanu probeert naar een medespeler te passen. Phú Bình rent richting de bal. Phú Bình passt de bal zonder na te denken. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro schiet op doel. Fajardo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense-PET 83%, atletico PRR 17%.
Fluminense-PET - atletico PRR 0:6

46e minuut.
Soleto met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paukszt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ribeiro de bal. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strungăreanu met de inworp. Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş geeft een hoge lob. Ribeiro krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - atletico PRR 0:7

49e minuut.
Ribeiro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Munn de bal. Veenstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn verovert de bal door een tackle van achteren. Munn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Munn rent richting de bal. Munn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Phú Bình kopt de bal weg. Ribeiro heeft problemen om de bal te vangen. Munn rent richting de bal. Munn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - atletico PRR 0:8

51e minuut.
Munn controleert de bal met de borst. Munn passt de bal zonder na te denken. Phú Bình speelt de bal door. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Fajardo met een harde bal richting middenveld. Cocoloş rent richting de bal. Cocoloş passt de bal met de wreef. Daar is Munn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Phú Bình speelt de bal door. Gagl geeft een lange en hoge pass. Merchel kopt de bal weg. Cocoloş geeft een hoge lob. Munn springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn geeft de bal voor. Ribeiro probeert de bal met de borst te controleren. Ribeiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - atletico PRR 0:9

59e minuut.
Ribeiro probeert de bal met de borst te controleren. Gagl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - atletico PRR 0:10

60e minuut.
Laddach komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Phú Bình verovert de bal door een tackle van achteren. Phú Bình passt de bal in één keer door. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro schiet op doel. Fajardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - atletico PRR 0:11

69e minuut.
Cox is nu in balbezit. Cocoloş onderschept slim de pass. Cocoloş geeft een lange en hoge pass. Daar is Munn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - atletico PRR 0:12

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paukszt neemt de hoekschop. Ribeiro geeft een hoge lob. Munn springt en kopt de bal. Fajardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - atletico PRR 0:13

72e minuut.
Chmielniak probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Paukszt met de inworp. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Teodorovici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cocoloş speelt de bal door. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - atletico PRR 0:14

75e minuut.
Strungăreanu rent richting de bal. Strungăreanu speelt de bal door. Cocoloş geeft een hoge lob. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap. Fajardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - atletico PRR 0:15

78e minuut.
Teodorovici kopt de bal weg. Paukszt is nu in balbezit. Paukszt probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ribeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribeiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Mangueira heeft problemen om de bal te vangen. Munn onderschept slim de pass. Munn passt de bal in één keer door. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Strungăreanu met de inworp. Munn rent richting de bal. Met opzet legt Veenstra zijn tegenspeler op de grond. Munn raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

87e minuut.
Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro geeft een lange en hoge pass. Laddach probeert naar een medespeler te passen. Phú Bình geeft een hoge lob. Munn krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Strungăreanu met een sublieme pass. Phú Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Bình passt de bal in één keer door. Munn is nu in balbezit. Munn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cocoloş probeert naar een medespeler te passen. Munn rent richting de bal. Munn geeft een hoge lob. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro draait met de bal, schiet en ... Fajardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn schiet op doel. Fajardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - atletico PRR 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense-PET 89%, atletico PRR 11%.
Fluminense-PET - atletico PRR 0:16