Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
falcoesdourados Pato Branco F C
Normal Tactiek Aprimorada
35% Balbezit 65%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 44.4
weak Schieten adequate
poor Passen solid
hopeless Verdedigen adequate


4e minuut.
Cieciak is nu in balbezit. Cieciak passt de bal met de wreef. Calderaro rent richting de bal. Calderaro haalt uit met een fantastische trap. Freitas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
falcoesdourados - Pato Branco F C 0:1

6e minuut.
Maringá met een sublieme pass. Criciúma rent richting de bal. Giacco verovert de bal door een tackle van achteren. Giacco geeft een hoge lob. Calderaro maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Cordbrünning zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neguţescu met een sublieme pass. Giacco met een sublieme pass. Calderaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
falcoesdourados - Pato Branco F C 0:2

18e minuut.
Cieciak is nu in balbezit. Giacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacco passt de bal in één keer door. Calderaro is nu in balbezit. Calderaro draait met de bal, schiet en ... Freitas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Timić speelt de bal door. Klungelig pakt Nikopolidis de bal. Nikopolidis probeert naar een medespeler te passen. Cordbrünning rent richting de bal. Cordbrünning schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Giacco verovert de bal door een tackle van achteren. Giacco geeft een lange en hoge pass. Neguţescu kopt de bal weg. Cordbrünning heeft problemen om de bal te vangen. Cordbrünning passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Calderaro rent richting de bal. Calderaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
falcoesdourados - Pato Branco F C 0:3

28e minuut.
Calderaro passt de bal met de wreef. Cordbrünning heeft problemen om de bal te vangen. Cordbrünning geeft de bal voor. Calderaro is nu in balbezit. Calderaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
falcoesdourados - Pato Branco F C 0:4

33e minuut.
Cieciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciak passt de bal in één keer door. Calderaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacco is nu in balbezit. Giacco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

36e minuut.
Calderaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordbrünning bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordbrünning passt de bal met de wreef. Giacco rent richting de bal. Giacco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cordbrünning met een snelle inworp. Neguţescu met een sublieme pass. Calderaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Calderaro probeert de bal aan de voet te houden. Cordbrünning rent richting de bal. Cordbrünning passt de bal in één keer door. Calderaro is nu in balbezit. Calderaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
falcoesdourados - Pato Branco F C 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: falcoesdourados 89%, Pato Branco F C 11%.
falcoesdourados - Pato Branco F C 0:5

49e minuut.
Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu passt de bal met de wreef. Calderaro is nu in balbezit. Calderaro draait met de bal, schiet en ... Freitas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Calderaro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
falcoesdourados - Pato Branco F C 0:6

53e minuut.
Sobral is nu in balbezit. Nikopolidis rent richting de bal. Nikopolidis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Giacco de bal. Giacco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
falcoesdourados - Pato Branco F C 0:7

55e minuut.
Cieciak passt de bal zonder na te denken. Calderaro is nu in balbezit. Giacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacco geeft een lange en hoge pass. Cordbrünning is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Maringá geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cieciak met de inworp. Giacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacco geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Cieciak geeft een hoge lob. Cordbrünning bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordbrünning passt de bal zonder na te denken. Calderaro is nu in balbezit. Calderaro haalt uit met een fantastische trap. Freitas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Daar is Calderaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabeira passt de bal zonder na te denken. Cordbrünning is nu in balbezit. Cordbrünning schiet op doel. Freitas bokst de bal weg.

65e minuut.
Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordbrünning rent richting de bal. Neguţescu probeert naar een medespeler te passen. Calderaro is nu in balbezit. Calderaro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
falcoesdourados - Pato Branco F C 0:8

68e minuut.
Cordbrünning speelt de bal door. Klungelig pakt Giacco de bal. Giacco passt de bal in één keer door. Calderaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Calderaro passt de bal in één keer door. Cordbrünning rent richting de bal. Cordbrünning speelt de bal door. Giacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Inworp. Timić met de inworp. Giacco met een sublieme pass. Calderaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderaro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Fassino is nu in balbezit. Fassino geeft de bal voor. Sabiá heeft problemen om de bal te vangen. Calderaro onderschept slim de pass. Calderaro haalt uit met een fantastische trap. Freitas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: falcoesdourados 87%, Pato Branco F C 13%.
falcoesdourados - Pato Branco F C 0:8