Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carrapatos F.C CR Vasco da Gama 1898
cfc 3 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
20% Spel op eigen helft 80%
34 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 19.5
excellent Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen poor


2e minuut.
Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz passt de bal in één keer door. Caça-Rato rent richting de bal. Accioly onderschept slim de pass. Accioly draait met de bal, schiet en ... Patropi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - CR Vasco da Gama 1898 1:0

4e minuut.
Accioly is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cabrobó. Accioly raakt geblesseerd tijdens het duel. Cabrobó met een sublieme pass. Rezoagli met een snel genomen vrije trap. Palarz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Rezoagli kopt de bal weg. Kabát probeert de bal aan de voet te houden. Accioly met een sublieme pass. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Polenta rent richting de bal. Polenta geeft de bal voor. Inworp. Accioly zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kabát geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Sales rent richting de bal. Sales geeft de bal voor. Sutryk met een sublieme pass. Rezoagli heeft problemen om de bal te vangen. Rezoagli geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bragança is nu in balbezit. Duranović verovert de bal door een tackle van achteren. Duranović passt de bal zonder na te denken. Palarz rent richting de bal. Palarz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Accioly bereikt de bal nog maar net als eerste. Accioly passt de bal zonder na te denken. Szklanka rent richting de bal. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Szklanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szklanka passt de bal zonder na te denken. Kabát heeft problemen om de bal te vangen. Accioly rent richting de bal. Accioly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kabát met een sublieme pass. Cabrobó rent richting de bal. Accioly tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Accioly krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Accioly rent richting de bal. Kabát rent richting de bal. Palarz rent richting de bal. Kabát bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabát haalt uit met een fantastische trap. Patropi bokst de bal weg. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - CR Vasco da Gama 1898 2:0

31e minuut.
Câmara geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szklanka met een snelle inworp. Palarz is nu in balbezit. Palarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Duranović passt de bal met de wreef. Kabát rent richting de bal. Kabát passt de bal in één keer door. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz draait met de bal, schiet en ... Patropi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rezoagli met de inworp. Kabát probeert naar een medespeler te passen. Palarz is nu in balbezit. Palarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Palarz rent richting de bal. Palarz passt de bal in één keer door. Kabát probeert naar een medespeler te passen. Accioly rent richting de bal. Accioly draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Duranović passt de bal in één keer door. Faveri speelt de bal door. Szklanka rent richting de bal. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carrapatos F.C 22%, CR Vasco da Gama 1898 78%.
Carrapatos F.C - CR Vasco da Gama 1898 2:0

46e minuut.
Jefferson speelt de bal door. rent richting de bal. passt de bal met de wreef. Palarz is nu in balbezit. Palarz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Palarz met een sublieme pass. Faveri is nu in balbezit. Faveri passt de bal in één keer door. Palarz is nu in balbezit. Palarz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Patropi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Duranović rent richting de bal. Duranović met een sublieme pass. Palarz is nu in balbezit. Accioly rent richting de bal. Accioly schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Câmara heeft problemen om de bal te vangen. Caça-Rato bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz onderschept slim de pass. Palarz draait met de bal, schiet en ... Patropi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Palarz is nu in balbezit. Palarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - CR Vasco da Gama 1898 3:0

65e minuut.
Sales rent richting de bal. Sales geeft een lange en hoge pass. Rezoagli geeft een lange en hoge pass. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz haalt uit met een fantastische trap. Patropi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Duranović speelt de bal door. Caça-Rato bereikt de bal nog maar net als eerste. Caça-Rato geeft een lange en hoge pass. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Szklanka rent richting de bal. Szklanka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Accioly de bal. Accioly draait met de bal, schiet en ... Patropi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - CR Vasco da Gama 1898 4:0

88e minuut.
Szklanka probeert naar een medespeler te passen. Accioly bereikt de bal nog maar net als eerste. Accioly probeert naar een medespeler te passen. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carrapatos F.C 17%, CR Vasco da Gama 1898 83%.
Carrapatos F.C - CR Vasco da Gama 1898 4:0