Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-25 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.18
  • Stadion: MORDOMIA Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 12589
MORDOMIA Valigol
2019 Tactiek Sweep
61% Balbezit 39%
10% Spel op eigen helft 90%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
52.5 gemiddelde waardering 28.1
formidable Schieten adequate
solid Passen weak
solid Verdedigen average


2e minuut.
Voichin geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Trosino stond buitenspel. Massolo neemt vlug de vrije trap. Podziorny heeft problemen om de bal te vangen. Podziorny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Valigol 1:0

8e minuut.
Massolo neemt vlug de vrije trap. Podziorny kopt de bal weg. Szloch controleert de bal met de borst. Szloch schiet op doel. Sabancı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Baoshan heeft problemen om de bal te vangen. Baoshan passt de bal zonder na te denken. Szloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szloch draait met de bal, schiet en ... Sabancı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Valigol 2:0

18e minuut.
Tiến Bắc is nu in balbezit. Tiến Bắc geeft de bal voor. Tanaś kopt de bal weg. Klungelig pakt Podziorny de bal. Podziorny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gutiérrez controleert de bal met de borst. Podziorny verovert de bal door een tackle van achteren. Podziorny geeft een hoge lob. Szloch is nu in balbezit. Szloch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Valigol 3:0

25e minuut.
Caglia geeft de bal voor. Tanaś is nu in balbezit. Tanaś geeft een lange en hoge pass. Podziorny rent richting de bal. Podziorny draait met de bal, schiet en ... Sabancı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Podziorny kopt de bal weg. Daar is Szloch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caglia rent richting de bal. Szloch onderschept slim de pass. Szloch haalt uit met een fantastische trap. Sabancı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Valigol 4:0

29e minuut.
Bas rent richting de bal. Bas geeft een hoge lob. Aldemir kopt de bal weg. Podziorny is nu in balbezit. Podziorny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Sabancı met een sublieme pass. Baoshan probeert de bal met de borst te controleren. Baoshan probeert naar een medespeler te passen. Szloch heeft problemen om de bal te vangen. Szloch haalt uit met een fantastische trap. Sabancı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MORDOMIA 13%, Valigol 87%.
MORDOMIA - Valigol 4:0

46e minuut.
Ebersbach geeft de bal voor. Podziorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Szloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szloch haalt uit met een fantastische trap. Sabancı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Ebersbach is nu in balbezit. Ebersbach geeft een hoge lob. Szloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szloch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Valigol 5:0

53e minuut.
Zelkowski probeert naar een medespeler te passen. Trosino bereikt de bal nog maar net als eerste. Baoshan maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Baoshan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Baoshan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

56e minuut.
Wlazło is nu in balbezit. Tanaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanaś geeft een hoge lob. Szloch rent richting de bal. Szloch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Laterza de bal. Tanaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanaś geeft een lange en hoge pass. Podziorny is nu in balbezit. Podziorny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Perović bereikt de bal nog maar net als eerste. Perović probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez rent richting de bal. Podziorny onderschept slim de pass. Podziorny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bas is nu in balbezit. Podziorny onderschept slim de pass. Podziorny geeft een lange en hoge pass. Sabancı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Bas heeft problemen om de bal te vangen. Gutiérrez rent richting de bal. Podziorny onderschept slim de pass. Podziorny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Valigol 6:0

70e minuut.
Perović geeft een lange en hoge pass. Daar is Szloch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wlazło bereikt de bal nog maar net als eerste. Szloch verovert de bal door een tackle van achteren. Szloch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Valigol 7:0

75e minuut.
Voichin geeft de bal voor. Inworp. Szloch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aldemir rent richting de bal. Aldemir geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Bas controleert de bal met de borst. Bas geeft de bal voor. Zelkowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tiến Bắc maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szloch krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Tanaś geeft een hoge lob. Szloch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldemir verovert de bal door een tackle van achteren. Aldemir geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MORDOMIA 8%, Valigol 92%.
MORDOMIA - Valigol 7:0