Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esporte Clube Pinheiros skylines fc
luiz Tactiek Attack
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
42 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 22.1
uitmuntend Schieten matig
solide Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Doeltrap. Langlois met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Careca de bal. Minga is nu in balbezit. Minga schiet op doel. Penha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Menezes rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Peláez onderschept slim de pass. Peláez speelt de bal door. Minga rent richting de bal. Minga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - skylines fc 1:0

7e minuut.
Indares geeft een lange en hoge pass. Peláez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Menezes. Peláez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Peláez kan niet meer verder spelen. Raizel komt het veld opgelopen. Garner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - skylines fc 2:0

10e minuut.
Inworp. Nadal met een snelle inworp. Garner probeert naar een medespeler te passen. Bojonegoro is nu in balbezit. Bojonegoro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Indares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bojonegoro rent richting de bal. Grilo is nu in balbezit. Bojonegoro verovert de bal door een tackle van achteren. Bojonegoro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Careca onderschept slim de pass. Garner onderschept slim de pass. Garner probeert naar een medespeler te passen. Minga is nu in balbezit. Minga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - skylines fc 3:0

20e minuut.
Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro passt de bal met de wreef. Indares speelt de bal door. Bojonegoro is nu in balbezit. Bojonegoro draait met de bal, schiet en ... Penha bokst de bal weg.

28e minuut.
Garner met een sublieme pass. Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro passt de bal met de wreef. Minga rent richting de bal. Minga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Raizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner speelt de bal door. Minga is nu in balbezit. Minga haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - skylines fc 4:0

34e minuut.
Pressato is nu in balbezit. Bojonegoro onderschept slim de pass. Bojonegoro passt de bal zonder na te denken. Minga is nu in balbezit. Minga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pipoca met een sublieme pass. Daar is Fonseca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garner met een sublieme pass. Raizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Raizel geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Penha met een sublieme pass. do Carmo kopt de bal weg. Grilo rent richting de bal. Bojonegoro onderschept slim de pass. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Penha met een sublieme pass. Minga kopt de bal weg. Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro draait met de bal, schiet en ... Penha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - skylines fc 5:0

43e minuut.
Nadal rent richting de bal. Raizel is nu in balbezit. Raizel geeft een hoge lob. Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Penha trapt de bal weg van het doel. Bojonegoro kopt de bal weg. Daar is Cerezo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - skylines fc 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube Pinheiros 27%, skylines fc 73%.
Esporte Clube Pinheiros - skylines fc 6:0

46e minuut.
Nadal met een sublieme pass. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner geeft een lange en hoge pass. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Raizel probeert de bal met de borst te controleren. Careca verovert de bal door een tackle van achteren. Careca met een sublieme pass. Daar is Minga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
do Carmo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Indares met een snelle inworp. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Penha trapt de bal weg van het doel. Raizel kopt de bal weg. Daar is Grilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Canindé bereikt de bal nog maar net als eerste. Indares verovert de bal door een tackle van achteren. Indares speelt de bal door. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Menezes geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raizel met een snelle inworp. Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bojonegoro is nu in balbezit. Bojonegoro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - skylines fc 7:0

57e minuut.
Garner passt de bal in één keer door. Anglada rent richting de bal. Anglada geeft de bal voor. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Raizel geeft de bal voor. Minga kopt de bal weg. Bojonegoro probeert de bal met de borst te controleren. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap. Penha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - skylines fc 8:0

68e minuut.
Minga geeft de bal voor. Indares rent richting de bal. Indares geeft een lange en hoge pass. Minga is nu in balbezit. Minga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - skylines fc 9:0

70e minuut.
Inworp. Raizel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Careca rent richting de bal. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Fonseca heeft problemen om de bal te vangen. Indares is nu in balbezit. Indares passt de bal zonder na te denken. Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - skylines fc 10:0

72e minuut.
Pressato is nu in balbezit. Bojonegoro verovert de bal door een tackle van achteren. Bojonegoro geeft een lange en hoge pass. Minga is nu in balbezit. Minga haalt uit met een fantastische trap. Penha bokst de bal weg. Cerezo kopt de bal weg. Minga rent richting de bal. Minga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Raizel controleert de bal met de borst. Raizel met een sublieme pass. Minga is nu in balbezit. Minga haalt uit met een fantastische trap. Penha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - skylines fc 11:0

78e minuut.
Cerezo geeft een hoge lob. Indares speelt de bal door. Daar is Bojonegoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garner rent richting de bal. Garner schiet op doel. Penha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - skylines fc 12:0

82e minuut.
Raizel met een snelle inworp. Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Menezes de bal onder controle te krijgen. Bojonegoro springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Raizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Raizel speelt de bal door. Minga is nu in balbezit. Minga haalt uit met een fantastische trap. Penha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - skylines fc 13:0

85e minuut.
Pipoca rent richting de bal. Garner onderschept slim de pass. Garner met een sublieme pass. Minga is nu in balbezit. Minga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Menezes geeft een lange en hoge pass. Garner kopt de bal weg. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap. Penha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - skylines fc 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube Pinheiros 19%, skylines fc 81%.
Esporte Clube Pinheiros - skylines fc 14:0