Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les mules robotiques Les poilus asthmatiques
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Delfour is nu in balbezit. Delfour geeft een hoge lob. Hue heeft problemen om de bal te vangen. Dahmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahmani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Hue is nu in balbezit. Lebon begaat een overtreding. Hue raakt geblesseerd tijdens het duel. Hue zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mézy heeft problemen om de bal te vangen. Darui rent richting de bal. Darui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rohr geeft een hoge lob. Inworp. Pleimelding met de inworp. Klungelig pakt Serre de bal. Serre haalt uit met een fantastische trap. Aubin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les mules robotiques - Les poilus asthmatiques 0:1

31e minuut.
Dahmani passt de bal met de wreef. Darui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mézy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mézy krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Dahmani speelt de bal door. Poulain bereikt de bal nog maar net als eerste. Delfour is nu in balbezit. Poulain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulain haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sagnol trapt de bal weg. Delaunay is nu in balbezit. Legras bereikt de bal nog maar net als eerste. Delaunay verovert de bal door een tackle van achteren. Delaunay geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Delaunay rent richting de bal. Rohr met een sublieme pass. Daar is Dahmani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delaunay rent richting de bal. Delaunay schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les mules robotiques 49%, Les poilus asthmatiques 51%.
Les mules robotiques - Les poilus asthmatiques 0:1

70e minuut.
Henri rent richting de bal. Henri geeft een hoge lob. Daar is Duclos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darui is nu in balbezit. Darui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Rohr geeft een lange en hoge pass. Hue rent richting de bal. Hue speelt de bal door. Serre bereikt de bal nog maar net als eerste. Serre passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les mules robotiques 47%, Les poilus asthmatiques 53%.
Les mules robotiques - Les poilus asthmatiques 0:1