Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-21 18:59
  • Competitiewedstrijd: CFA.01
  • Stadion: Hamilton FC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2808
Hamilton FC Les trompettes immobiles
Defend Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Le Bris met een harde bal richting middenveld. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia probeert naar een medespeler te passen. Amar rent richting de bal. Amar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Réveillère verovert de bal door een tackle van achteren. Emon rent richting de bal. Réveillère begaat een overtreding. Réveillère krijgt een gele kaart. Emon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anne zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carron rent richting de bal. Amar verovert de bal door een tackle van achteren. Amar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Anne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesueur verovert de bal door een tackle van achteren. Lesueur probeert naar een medespeler te passen. Roméro is nu in balbezit. Roméro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Emon geeft de bal voor. Inworp. Simonnet met een snelle inworp. Réveillère bereikt de bal nog maar net als eerste. Réveillère geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Le Roux bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Roux speelt de bal door. Maurel is nu in balbezit. Amar verovert de bal door een tackle van achteren. Amar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamilton FC 71%, Les trompettes immobiles 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hamilton FC - Les trompettes immobiles 0:0

48e minuut.
Amar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amar haalt uit met een fantastische trap. Broissart kopt de bal weg. Amar rent richting de bal. Amar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Anne rent richting de bal. Simonnet verovert de bal door een tackle van achteren. Simonnet passt de bal in één keer door. Le Roux is nu in balbezit. Le Roux geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Gonzalez met de inworp. Garcia met een sublieme pass. Lesueur heeft problemen om de bal te vangen. Amar onderschept slim de pass. Amar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Burel geeft de bal voor. Inworp. Villaplane met een snelle inworp. Réveillère kan de bal niet met de borst controleren. Réveillère geeft een hoge lob. Paal!

61e minuut.
Lesueur kopt de bal weg. Roméro rent richting de bal. Anne is nu in balbezit. Réveillère bereikt de bal nog maar net als eerste. Réveillère haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Garcia passt de bal in één keer door. Amar is nu in balbezit. Broissart bereikt de bal nog maar net als eerste. Amar onderschept slim de pass. Amar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Le Bris verovert de bal door een tackle van achteren. Burel is nu in balbezit. Burel speelt de bal door. Amar is nu in balbezit. Amar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Maurel rent richting de bal. Maurel passt de bal zonder na te denken. Roméro bereikt de bal nog maar net als eerste. Roméro haalt uit met een fantastische trap. Perret probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Carron bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Garcia neemt de hoekschop. Amar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Simonnet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Réveillère controleert de bal met de borst. Emon speelt de bal door. Roméro is nu in balbezit. Roméro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamilton FC 63%, Les trompettes immobiles 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hamilton FC - Les trompettes immobiles 0:0