Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-06 18:59
  • Competitiewedstrijd: CFA.04
  • Stadion: Elevator stadium
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9280
Nikosteam XDreamTeamX
433 att Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
22% Spel op eigen helft 78%
51 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 17.6
adequate Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


9e minuut.
Manfredi probeert naar een medespeler te passen. Laurey probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Porcher de bal. Moréno is nu in balbezit. Moréno haalt uit met een fantastische trap. Laurey bokst de bal weg. Romano rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Romano rent richting de bal. Romano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - XDreamTeamX 1:0

12e minuut.
Romano is nu in balbezit. Romano met een sublieme pass. Manfredi met een sublieme pass. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bonnard geeft de bal voor. Moréno kopt de bal weg. Manfredi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfredi schiet op doel. Laurey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - XDreamTeamX 2:0

16e minuut.
Romano passt de bal zonder na te denken. Marquès bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama verovert de bal door een tackle van achteren. Lama haalt uit met een fantastische trap. Davila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Moréno passt de bal met de wreef. Romano rent richting de bal. Romano passt de bal met de wreef. Manfredi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfredi draait met de bal, schiet en ... Laurey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - XDreamTeamX 3:0

19e minuut.
Wild passt de bal zonder na te denken. Romano geeft een hoge lob. Buisson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manfredi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfredi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Moréno rent richting de bal. Moréno geeft de bal voor. Buisson probeert de bal met de borst te controleren. Romano rent richting de bal. Romano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - XDreamTeamX 4:0

29e minuut.
Dib rent richting de bal. Dib passt de bal in één keer door. Manfredi speelt de bal door. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bonnard onderschept slim de pass. Bonnard speelt de bal door. Manfredi met een sublieme pass. Romano rent richting de bal. Romano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Manfredi is nu in balbezit. Manfredi draait met de bal, schiet en ... Rousselot heeft problemen om de bal te vangen. Bonnard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnard schiet op doel. Laurey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bonnard bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bonnard rent richting de bal. Bonnard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - XDreamTeamX 5:0

33e minuut.
Buron rent richting de bal. Bonnard onderschept slim de pass. Bonnard speelt de bal door. Romano heeft problemen om de bal te vangen. Romano schiet op doel. Laurey bokst de bal weg.

35e minuut.
Moréno verovert de bal door een tackle van achteren. Moréno passt de bal met de wreef. Manfredi met een sublieme pass. Bonnard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnard draait met de bal, schiet en ... Laurey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Bonnard geeft de bal voor. Laurey speelt de bal door. Lama kopt de bal weg. Dib is nu in balbezit. Dib schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Dib kopt de bal weg. Daar is Bonnard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonnard geeft een hoge lob. Romano heeft problemen om de bal te vangen. Romano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bonnard speelt de bal door. Manfredi rent richting de bal. Manfredi passt de bal in één keer door. Romano is nu in balbezit. Romano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - XDreamTeamX 6:0

45e minuut.
Kajmak passt de bal in één keer door. Romano is nu in balbezit. Romano speelt de bal door. Bonnard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnard draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikosteam 27%, XDreamTeamX 73%.
Nikosteam - XDreamTeamX 6:0

47e minuut.
Wild probeert naar een medespeler te passen. Rousselot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dib bereikt de bal nog maar net als eerste. Dib schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - XDreamTeamX 7:0

50e minuut.
Romano heeft problemen om de bal te vangen. Romano probeert naar een medespeler te passen. Bonnard is nu in balbezit. Bonnard haalt uit met een fantastische trap. Buron probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Manfredi passt de bal zonder na te denken. Romano heeft problemen om de bal te vangen. Buisson is nu in balbezit. Romano onderschept slim de pass. Romano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Moréno met een sublieme pass. Manfredi rent richting de bal. Manfredi probeert naar een medespeler te passen. Bonnard rent richting de bal. Bonnard schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - XDreamTeamX 8:0

56e minuut.
Romano rent richting de bal. Romano met een sublieme pass. Manfredi is nu in balbezit. Manfredi haalt uit met een fantastische trap. Laurey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - XDreamTeamX 9:0

57e minuut.
Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Buron de bal. Bonnard rent richting de bal. Bonnard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dib met een snelle inworp. Bonnard is nu in balbezit. Bonnard schiet op doel. Laurey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - XDreamTeamX 10:0

60e minuut.
Rousselot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnard onderschept slim de pass. Bonnard met een sublieme pass. Klungelig pakt Romano de bal. Romano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bonnard met een sublieme pass. Romano heeft problemen om de bal te vangen. Manfredi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfredi schiet op doel. Laurey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - XDreamTeamX 11:0

62e minuut.
Bonnard passt de bal in één keer door. Daar is Romano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romano passt de bal met de wreef. Bonnard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Kajmak geeft een hoge lob. Daar is Romano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romano passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Manfredi de bal. Manfredi haalt uit met een fantastische trap. Laurey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Klungelig pakt Buron de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dib geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Romano is nu in balbezit. Romano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - XDreamTeamX 12:0

67e minuut.
Wild is nu in balbezit. Moréno onderschept slim de pass. Moréno geeft een lange en hoge pass. Bonnard rent richting de bal. Bonnard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - XDreamTeamX 13:0

71e minuut.
Kajmak geeft een hoge lob. Romano probeert de bal met de borst te controleren. Romano passt de bal met de wreef. Manfredi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfredi schiet op doel. Laurey bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Bonnard is nu in balbezit. Bonnard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - XDreamTeamX 14:0

75e minuut.
Romano geeft de bal voor. Laurey speelt de bal door. Kołodziejewski kopt de bal weg. Dib rent richting de bal. Dib schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Renou rent richting de bal. Manfredi onderschept slim de pass. Manfredi probeert naar een medespeler te passen. Bonnard heeft problemen om de bal te vangen. Bonnard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kajmak geeft de bal voor. Manfredi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfredi geeft de bal voor. Bonnard rent richting de bal. Bonnard draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Manfredi passt de bal in één keer door. Bonnard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnard passt de bal in één keer door. Romano is nu in balbezit. Romano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - XDreamTeamX 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikosteam 17%, XDreamTeamX 83%.
Nikosteam - XDreamTeamX 15:0