Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-11 18:59
  • Competitiewedstrijd: CFA.05
  • Stadion: 4YOU4TO Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3087
The Hammers Les bidochons robotiques
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Davy is nu in balbezit. Rust onderschept slim de pass. Rust passt de bal met de wreef. Laval bereikt de bal nog maar net als eerste. Laval schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pradel rent richting de bal. Vandooren verovert de bal door een tackle van achteren. Fort rent richting de bal. Vandooren onderschept slim de pass. Vandooren schiet op doel. Wisnieski bokst de bal weg.

29e minuut.
Daar is Mahé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Granger onderschept slim de pass. Granger met een sublieme pass. Vandooren is nu in balbezit. Vandooren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Houyvet passt de bal zonder na te denken. Rust is nu in balbezit. Rust met een sublieme pass. Laval bereikt de bal nog maar net als eerste. Laval haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hammers 58%, Les bidochons robotiques 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Hammers - Les bidochons robotiques 0:0

81e minuut.
Granger rent richting de bal. Granger geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pinon de bal onder controle te krijgen. Houyvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Houyvet geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Davy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vandooren de bal. Fort is nu in balbezit. Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandooren haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hammers - Les bidochons robotiques 0:1

86e minuut.
Rust met een sublieme pass. Laval is nu in balbezit. Met opzet legt Durand zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Durand moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Durand schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

87e minuut.
Bianchi met de inworp. Gemmrich rent richting de bal. Gemmrich met een sublieme pass. Vandooren is nu in balbezit. Vandooren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hammers 40%, Les bidochons robotiques 60%.
The Hammers - Les bidochons robotiques 0:1