Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Girondins FC Têtes de Lard
352 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Chopin geeft een hoge lob. Dumas probeert de bal aan de voet te houden. Grosjean rent richting de bal. Grosjean haalt uit met een fantastische trap. Rodzik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Saunier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallais onderschept slim de pass. Saunier maakt een afschuwelijke overtreding. Saunier krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Gallais verovert de bal door een tackle van achteren. Gallais speelt de bal door. Vialaret rent richting de bal. Vialaret haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Girondins - FC Têtes de Lard 0:1

21e minuut.
Bayrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubois begaat een overtreding. Bayrou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dubois geeft een lange en hoge pass. Bayrou zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tesson rent richting de bal. Tesson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Girondins - FC Têtes de Lard 1:1

28e minuut.
Tesson onderschept slim de pass. Tesson met een sublieme pass. Grosjean heeft problemen om de bal te vangen. Grosjean draait met de bal, schiet en ... Collard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Girondins - FC Têtes de Lard 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Girondins 43%, FC Têtes de Lard 57%.
FC Girondins - FC Têtes de Lard 2:1

47e minuut.
Daar is Tesson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesson begaat een overtreding. Tesson krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Collard niet meer kan verder spelen. Ebrard komt het veld opgelopen. Dubois met een snelle inworp. Bayrou is nu in balbezit. Gallais verovert de bal door een tackle van achteren. Gallais geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vialaret probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Girondins - FC Têtes de Lard 2:2

62e minuut.
Grosjean draait met de bal, schiet en ... Bourbon heeft problemen om de bal te vangen. Tesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesson draait met de bal, schiet en ... Ebrard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Girondins - FC Têtes de Lard 3:2

71e minuut.
Hoarau geeft een hoge lob. Dumas rent richting de bal. Chopin maakt een afschuwelijke overtreding. Chopin krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Bayrou probeert naar een medespeler te passen. Dumas rent richting de bal. Dumas geeft een hoge lob. Vialaret rent richting de bal. Vialaret haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Grosjean geeft de bal voor. Gallais heeft problemen om de bal te vangen. Saunier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayrou geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mahé probeert naar een medespeler te passen. Saunier rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gallais. Saunier wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Saunier kan niet meer verder spelen. Jacob komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Mahé geeft de bal voor. Daar is Dubois, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubois geeft de bal voor. Leboucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Leboucher geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Girondins 44%, FC Têtes de Lard 56%.
FC Girondins - FC Têtes de Lard 3:2