Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-21 19:00
  • Competitiewedstrijd: CFA.07
  • Stadion: Moneghetti
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2726
RdU 1949 FC Goulamas FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Kress rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rodrigues. Kress is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gosselin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Moreira kopt de bal weg. Kress heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Sissoko onderschept slim de pass. Sissoko geeft de bal voor. Inworp. Rahis met de inworp. Sesia geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Leboucher onderschept slim de pass. Leboucher speelt de bal door. Kress bereikt de bal nog maar net als eerste. Kress haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - Goulamas FC 0:1

38e minuut.
Rahis met de inworp. Gosselin is nu in balbezit. Sesia onderschept slim de pass. Sesia schiet op doel. Sissoko probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gosselin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rahis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesia geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Henri is nu in balbezit. Henri schiet op doel. Lacoste bokst de bal weg. Daar is Sissoko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RdU 1949 FC 46%, Goulamas FC 54%.
RdU 1949 FC - Goulamas FC 0:1

51e minuut.
Skiba probeert naar een medespeler te passen. Kress rent richting de bal. Rodrigues begaat een overtreding. Rodrigues krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Lemar met een sublieme pass. Rey rent richting de bal. Rey passt de bal in één keer door. Kress rent richting de bal. Kress haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey passt de bal zonder na te denken. Daar is Kress, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kress schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - Goulamas FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RdU 1949 FC 51%, Goulamas FC 49%.
RdU 1949 FC - Goulamas FC 0:2