Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deus Ex Machina MG4L
532 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
6 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten poor
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Bony rent richting de bal. Lepetit verovert de bal door een tackle van achteren. Lepetit speelt de bal door. Villain rent richting de bal. Villain haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas geeft een lange en hoge pass. Fossé speelt de bal door. Gougeon is nu in balbezit. Gougeon draait met de bal, schiet en ... Marion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deus Ex Machina 38%, MG4L 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deus Ex Machina - MG4L 0:0

53e minuut.
Lucas rent richting de bal. Firoud verovert de bal door een tackle van achteren. Guilloux legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guilloux krijgt een gele kaart. Firoud is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fossé legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!

59e minuut.
Despeyroux bereikt de bal nog maar net als eerste. Despeyroux passt de bal met de wreef. Carré is nu in balbezit. Lepetit verovert de bal door een tackle van achteren. Lepetit schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lepetit is nu in balbezit. Dubuisson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lepetit raakt geblesseerd tijdens het duel. Villain zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Deus Ex Machina - MG4L 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deus Ex Machina 41%, MG4L 59%.
Deus Ex Machina - MG4L 0:1