Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les huîtres culs-de-jatte MG4L
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Moine verovert de bal door een tackle van achteren. Moine passt de bal in één keer door. Bordes rent richting de bal. Lepetit is nu in balbezit. Lepetit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les huîtres culs-de-jatte - MG4L 0:1

11e minuut.
Rollin kopt de bal weg. Thépot rent richting de bal. Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Pirès bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirès draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les huîtres culs-de-jatte - MG4L 1:1

29e minuut.
Moine onderschept slim de pass. Pirès schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Moine is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lucas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Bordes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepetit rent richting de bal. Lepetit haalt uit met een fantastische trap. Vignaud probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szczepaniak zal de hoekschop nemen. Daar is Szkudlapski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepetit is nu in balbezit. Lepetit draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Morand bereikt de bal nog maar net als eerste. Moine rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morand. Moine raakt geblesseerd tijdens het duel. Lucas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bordes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordes haalt uit met een fantastische trap. Jourde probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les huîtres culs-de-jatte 58%, MG4L 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les huîtres culs-de-jatte - MG4L 1:1

55e minuut.
Péron speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rollin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pirès probeert de bal met de borst te controleren. Pirès haalt uit met een fantastische trap. Richard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szczepaniak met de inworp. Guilloux rent richting de bal. Guilloux geeft de bal voor. Lepetit springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Rollin geeft een lange en hoge pass. Daar is Dugarry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dugarry speelt de bal door. Lepetit rent richting de bal. Lepetit schiet op doel. Jourde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jourde met een sublieme pass. Klungelig pakt Pirès de bal. Lucas is nu in balbezit. Lepetit rent richting de bal. Lepetit haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Moine probeert naar een medespeler te passen. Bordes rent richting de bal. Bordes met een sublieme pass. Lepetit rent richting de bal. Lepetit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les huîtres culs-de-jatte 39%, MG4L 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les huîtres culs-de-jatte - MG4L 1:1