Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-11 18:59
  • Competitiewedstrijd: CFA.09
  • Stadion: Black Mamba Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 7738
Black Mamba Plérin sur mer FC
Diams-Def Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 19.2
goed Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Schaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Charrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaff tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schaff krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Gonnet is nu in balbezit. Rémy is nu in balbezit. Voisin onderschept slim de pass. Voisin haalt uit met een fantastische trap. Mattler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Mamba - Plérin sur mer FC 1:0

10e minuut.
Rio rent richting de bal. Rio geeft de bal voor. Voisin probeert naar een medespeler te passen. Gonnet heeft problemen om de bal te vangen. Gonnet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Mamba - Plérin sur mer FC 2:0

11e minuut.
Pagès bereikt de bal nog maar net als eerste. Voisin onderschept slim de pass. Charrier is nu in balbezit. Voisin verovert de bal door een tackle van achteren. Voisin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Mamba - Plérin sur mer FC 3:0

16e minuut.
Charrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Voisin verovert de bal door een tackle van achteren. Voisin passt de bal met de wreef. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Mamba - Plérin sur mer FC 4:0

20e minuut.
De Oliveira rent richting de bal. De Oliveira geeft een lange en hoge pass. Schaff kopt de bal weg. Voisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voisin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Gonnet is nu in balbezit. Gonnet met een sublieme pass. Voisin heeft problemen om de bal te vangen. Voisin schiet op doel. Rio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De Oliveira raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Geoffroy komt het veld opgelopen. Collignon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gonnet controleert de bal met de borst. Gonnet draait met de bal, schiet en ... Mattler bokst de bal weg.

35e minuut.
Voisin is nu in balbezit. Voisin met een sublieme pass. Klungelig pakt Gonnet de bal. Gonnet draait met de bal, schiet en ... Mattler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Mamba - Plérin sur mer FC 5:0

37e minuut.
Lafont kopt de bal weg. Rio heeft problemen om de bal te vangen. Gonnet rent richting de bal. Gonnet draait met de bal, schiet en ... Mattler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Mamba - Plérin sur mer FC 6:0

43e minuut.
Besnard onderschept slim de pass. Besnard geeft de bal voor. Voisin is nu in balbezit. Voisin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Mamba 41%, Plérin sur mer FC 59%.
Black Mamba - Plérin sur mer FC 6:0

47e minuut.
Charrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaff passt de bal zonder na te denken. Voisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voisin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Voisin rent richting de bal. Gonnet rent richting de bal. Voisin rent richting de bal. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Lafont zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Collignon bereikt de bal nog maar net als eerste. Collignon geeft de bal voor. Voisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voisin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Voisin rent richting de bal. Voisin speelt de bal door. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet schiet op doel. Mattler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Mamba - Plérin sur mer FC 7:0

73e minuut.
Charrier is nu in balbezit. Collignon geeft de bal voor. Klungelig pakt Rémy de bal. Voisin is nu in balbezit. Voisin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Rio de bal. Gonnet is nu in balbezit. Gonnet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Voisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voisin draait met de bal, schiet en ... Mattler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Mamba - Plérin sur mer FC 8:0

76e minuut.
Klungelig pakt Bonnet de bal. Schaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaff met een sublieme pass. Voisin is nu in balbezit. Voisin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Raimbault speelt de bal door. Klungelig pakt Schaff de bal. Schaff met een sublieme pass. Voisin rent richting de bal. Voisin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Mattler trapt de bal weg van het doel. Lafont kopt de bal weg. Rio probeert de bal met de borst te controleren. Voisin rent richting de bal. Voisin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Collignon probeert naar een medespeler te passen. Rio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rio passt de bal met de wreef. Voisin rent richting de bal. Voisin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Mamba - Plérin sur mer FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Mamba 24%, Plérin sur mer FC 76%.
Black Mamba - Plérin sur mer FC 9:0