Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Felix A.C. Krucik Club
ctd Tactiek Big Bang 5-3-2
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.2 gemiddelde waardering 46.5
uitstekend Schieten goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


6e minuut.
Peralta met een sublieme pass. Goszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Goszczyński speelt de bal door. Andone rent richting de bal. Andone haalt uit met een fantastische trap. Tofano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Płomiński geeft de bal voor. Polo kopt de bal weg. Klungelig pakt Brescon de bal. Coratelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Coratelli haalt uit met een fantastische trap. Tofano bokst de bal weg.

19e minuut.
Romei geeft een hoge lob. Goszczyński kopt de bal weg. Polo heeft problemen om de bal te vangen. Ourdouillie is nu in balbezit. Ourdouillie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Płomiński passt de bal zonder na te denken. Andone bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szramka. Szramka krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Polo heeft problemen om de bal te vangen. Ourdouillie onderschept slim de pass. Ourdouillie passt de bal zonder na te denken. Fulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Polo speelt de bal door. Andone is nu in balbezit. Demian onderschept slim de pass. Coratelli is nu in balbezit. Coratelli draait met de bal, schiet en ... Tofano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Polo rent richting de bal. Ourdouillie onderschept slim de pass. Ourdouillie probeert naar een medespeler te passen. Fulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulczyk haalt uit met een fantastische trap. Dokuz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Polo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Romei de bal. Coratelli begaat een overtreding. Coratelli krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Andone rent richting de bal. Andone geeft een hoge lob. Płomiński kopt de bal weg. Coratelli rent richting de bal. Coratelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix A.C. 43%, Krucik Club 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Felix A.C. - Krucik Club 0:0

51e minuut.
Goszczyński rent richting de bal. Goszczyński geeft een lange en hoge pass. Brescon controleert de bal met de borst. Coratelli onderschept slim de pass. Coratelli haalt uit met een fantastische trap. Tofano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Ourdouillie is nu in balbezit. Ourdouillie passt de bal zonder na te denken. Zarzeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Fulczyk draait met de bal, schiet en ... Dokuz bokst de bal weg.

62e minuut.
Inworp. Ourdouillie met een snelle inworp. Polo onderschept slim de pass. Fulczyk controleert de bal met de borst. Fulczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta geeft een lange en hoge pass. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński draait met de bal, schiet en ... Tofano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix A.C. - Krucik Club 1:0

71e minuut.
Zarzeczny probeert de bal met de borst te controleren. Goszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Fulczyk heeft problemen om de bal te vangen. Fulczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Polo passt de bal met de wreef. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński probeert naar een medespeler te passen. Andone rent richting de bal. Andone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Szramka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ourdouillie de bal. Ourdouillie passt de bal zonder na te denken. Fulczyk is nu in balbezit. Fulczyk draait met de bal, schiet en ... Dokuz bokst de bal weg. Mattiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevanelli verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Felix A.C. - Krucik Club 1:1

81e minuut.
Peralta passt de bal met de wreef. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński met een sublieme pass. Coratelli rent richting de bal. Coratelli haalt uit met een fantastische trap. Tofano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Płomiński is nu in balbezit. Płomiński geeft een lange en hoge pass. Dugovics heeft problemen om de bal te vangen. Andone is nu in balbezit. Andone draait met de bal, schiet en ... Tofano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix A.C. 55%, Krucik Club 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Felix A.C. - Krucik Club 1:1