Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
footballclub Borealis
4132? Tactiek new3
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 49.8
solid Schieten solid
solid Passen very good
formidable Verdedigen solid


2e minuut.
Entkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gesualdo komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Cucurullo geeft een lange en hoge pass. Leśnodorski heeft problemen om de bal te vangen. Tavacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavacı draait met de bal, schiet en ... Colina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
footballclub - Borealis 0:1

12e minuut.
Vandeweghe met een sublieme pass. Banan is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vandeweghe neemt de hoekschop. Vona maakt een snoekduik en kopt de bal. Colina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Vona met de inworp. Boc rent richting de bal. Zabaleta verovert de bal door een tackle van achteren. Zabaleta haalt uit met een fantastische trap. Colina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
footballclub - Borealis 0:2

19e minuut.
Cucurullo is nu in balbezit. Cucurullo geeft de bal voor. Perich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sadowski is nu in balbezit. Sadowski schiet op doel. Viscontini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Trustfull met de inworp. Vandeweghe rent richting de bal. Andrikopoulos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Andrikopoulos krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Papajec geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vandeweghe met een snelle inworp. Tavacı is nu in balbezit. Tavacı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Rychtr de bal. Andrikopoulos rent richting de bal. Andrikopoulos passt de bal met de wreef. Daar is Perich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perich schiet op doel. Viscontini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Trustfull rent richting de bal. Tokarz begaat een overtreding. Trustfull raakt geblesseerd tijdens het duel. Trustfull zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Sadowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Rychtr kopt de bal weg. Genghini heeft problemen om de bal te vangen. Gesualdo rent richting de bal. Perich verovert de bal door een tackle van achteren. Perich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Zabaleta heeft problemen om de bal te vangen. Boc rent richting de bal. Boc probeert naar een medespeler te passen. Zabaleta rent richting de bal. Zabaleta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: footballclub 45%, Borealis 55%.
footballclub - Borealis 0:2

46e minuut.
Rado komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Gesualdo rent richting de bal. Gesualdo passt de bal met de wreef. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
footballclub - Borealis 0:3

53e minuut.
Rychtr is nu in balbezit. Rychtr passt de bal in één keer door. Vona bereikt de bal nog maar net als eerste. Vona met een sublieme pass. Zabaleta geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Trustfull bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandeweghe verovert de bal door een tackle van achteren. Vandeweghe geeft een hoge lob. Zabaleta kan de bal niet met de borst controleren. Zabaleta haalt uit met een fantastische trap. Rado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Perich onderschept slim de pass. Perich passt de bal in één keer door. Sadowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Perich is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
footballclub - Borealis 1:3

60e minuut.
Grunde komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bertulli komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Tavacı rent richting de bal. Papajec met een sublieme pass. Daar is Tavacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banan rent richting de bal. Banan draait met de bal, schiet en ... Rado bokst de bal weg. Banan bereikt de bal nog maar net als eerste. Banan haalt uit met een fantastische trap. Rado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
footballclub - Borealis 1:4

75e minuut.
Leśnodorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandeweghe onderschept slim de pass. Vandeweghe speelt de bal door. Tavacı rent richting de bal. Tavacı haalt uit met een fantastische trap. Paal!

82e minuut.
Inworp. Sodomlak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: footballclub 52%, Borealis 48%.
footballclub - Borealis 1:4