Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.S.C.CONDOR i kamaleonti
A tutto attacco Tactiek 523
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 50.5
goed Schieten solide
solide Passen goed
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Fusini rent richting de bal. Fusini passt de bal zonder na te denken. Priceputu heeft problemen om de bal te vangen. Planck rent richting de bal. Planck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grochal rent richting de bal. Grochal draait met de bal, schiet en ... Bogle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C.CONDOR - i kamaleonti 0:1

14e minuut.
Ranković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranković geeft de bal voor. Klungelig pakt Cambier de bal. Planck rent richting de bal. Planck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Cambier rent richting de bal. Cambier passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zagórny de bal. Planck rent richting de bal. Planck haalt uit met een fantastische trap. Bogle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Grochal met een sublieme pass. Daar is Picieno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Planck bereikt de bal nog maar net als eerste. Planck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C.CONDOR - i kamaleonti 0:2

19e minuut.
Ordóñez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lemmerer komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Fusini passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Priceputu de bal. Planck bereikt de bal nog maar net als eerste. Planck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C.CONDOR - i kamaleonti 0:3

21e minuut.
Priceputu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bednarek de bal. Planck is nu in balbezit. Planck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C.CONDOR - i kamaleonti 0:4

27e minuut.
Klungelig pakt Vormärz de bal. Cambier rent richting de bal. Kondracki begaat een overtreding. Kondracki krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Vormärz is nu in balbezit. Vormärz probeert naar een medespeler te passen. Planck rent richting de bal. Planck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C.CONDOR - i kamaleonti 0:5

29e minuut.
Fusini is nu in balbezit. Fusini passt de bal met de wreef. Daar is Bednarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Planck bereikt de bal nog maar net als eerste. Planck draait met de bal, schiet en ... Bogle bokst de bal weg.

39e minuut.
Emelequiano rent richting de bal. Emelequiano passt de bal in één keer door. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski geeft een lange en hoge pass. Nasolu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Priceputu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wężyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vormärz rent richting de bal. Vormärz geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bogle bokst de bal weg. Planck springt en kopt de bal. Bogle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bednarek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C.CONDOR - i kamaleonti 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C.CONDOR 68%, i kamaleonti 32%.
S.S.C.CONDOR - i kamaleonti 0:6

52e minuut.
Doganis met een snelle inworp. Grochal is nu in balbezit. Grochal geeft een hoge lob. Daar is Vormärz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vormärz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Fusini probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Wężyk met de inworp. Vormärz geeft de bal voor. Planck maakt een snoekduik en kopt de bal. Bogle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Grochal rent richting de bal. Grochal geeft een lange en hoge pass. Vormärz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vormärz haalt uit met een fantastische trap. Bogle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Wężyk geeft de bal voor. Bogle met een sublieme pass. Marek kopt de bal weg. Planck rent richting de bal. Planck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C.CONDOR - i kamaleonti 0:7

72e minuut.
Wężyk passt de bal zonder na te denken. Kondracki rent richting de bal. Kondracki speelt de bal door. Vormärz is nu in balbezit. Vormärz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C.CONDOR 69%, i kamaleonti 31%.
S.S.C.CONDOR - i kamaleonti 0:7