Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quartu Sant`Elena AtleticoMonaco
FP4NOINCROCIA3 Tactiek Canosalandia
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
46.7 gemiddelde waardering 61.8
good Schieten formidable
good Passen formidable
adequate Verdedigen solid


5e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ambrosio stond buitenspel. Maszczyk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Andrade kopt de bal weg. Doru rent richting de bal. Doru haalt uit met een fantastische trap. Panarello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Honceriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Honceriu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Doru is nu in balbezit. Doru passt de bal in één keer door. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Panarello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - AtleticoMonaco 0:1

26e minuut.
Ambrosio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. sabuzi komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Andrade kopt de bal weg. Doru probeert de bal aan de voet te houden. Honceriu is nu in balbezit. Honceriu schiet op doel. Panarello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - AtleticoMonaco 0:2

32e minuut.
Bosh onderschept slim de pass. Bosh geeft een lange en hoge pass. Andrade rent richting de bal. Doru rent richting de bal. Doru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - AtleticoMonaco 0:3

33e minuut.
Lorenzo kopt de bal weg. Honceriu speelt de bal door. Daar is Doru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - AtleticoMonaco 0:4

39e minuut.
Honceriu onderschept slim de pass. Honceriu passt de bal zonder na te denken. Andrade rent richting de bal. Daar is Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrade schiet op doel. Panarello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Doru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - AtleticoMonaco 0:5

41e minuut.
Murgu onderschept slim de pass. Murgu geeft de bal voor. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Honceriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Honceriu draait met de bal, schiet en ... Panarello bokst de bal weg. Doru is nu in balbezit. Doru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Guiscardo de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quartu Sant`Elena 64%, AtleticoMonaco 36%.
Quartu Sant`Elena - AtleticoMonaco 0:5

48e minuut.
Guiscardo geeft een lange en hoge pass. Franciotti controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Necid maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru schiet op doel. Panarello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Lorenzo geeft een hoge lob. Doru kopt de bal weg. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade draait met de bal, schiet en ... Panarello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Gadea bereikt de bal nog maar net als eerste. Foglietti verovert de bal door een tackle van achteren. Murgu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Murgu krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Klungelig pakt Necid de bal. Franciotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Necid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Necid krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Guiscardo rent richting de bal. Guiscardo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Necid de bal onder controle te krijgen. Franciotti rent richting de bal. Franciotti schiet op doel. Aradszky bokst de bal weg. Foglietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Foglietti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - AtleticoMonaco 1:5

65e minuut.
Klungelig pakt Guiscardo de bal. Bosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucceri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosh onderschept slim de pass. Bosh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Honceriu is nu in balbezit. Honceriu geeft een hoge lob. Daar is Tucceri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrade rent richting de bal. Andrade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - AtleticoMonaco 1:6

71e minuut.
Buitenspel voor Franciotti. Goede buitenspelval van de verdediging. Jemson komt het veld opgelopen. Karatasos komt het veld opgelopen. Necid maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jemson rent richting de bal. Jemson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - AtleticoMonaco 1:7

80e minuut.
Bosh geeft een lange en hoge pass. Honceriu kopt de bal weg. Jemson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jemson schiet op doel. Panarello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - AtleticoMonaco 1:8

82e minuut.
Foglietti controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ka Lung maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jemson kopt de bal weg. Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Langvik rent richting de bal. Langvik geeft de bal voor. Inworp. Murgu met een snelle inworp. Gadea geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karatasos is nu in balbezit. Karatasos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - AtleticoMonaco 1:9

85e minuut.
Daar is Gadea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gadea probeert naar een medespeler te passen. Jemson is nu in balbezit. Jemson haalt uit met een fantastische trap. Panarello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - AtleticoMonaco 1:10

88e minuut.
Jemson is nu in balbezit. Jemson passt de bal met de wreef. Karatasos is nu in balbezit. Karatasos haalt uit met een fantastische trap. Panarello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - AtleticoMonaco 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quartu Sant`Elena 58%, AtleticoMonaco 42%.
Quartu Sant`Elena - AtleticoMonaco 1:11