Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-14 18:39
  • Competitiewedstrijd: Serie D.21
  • Stadion: PoliKira Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Hardiestreet FC CabaretVoltaire
Normal Tactiek 4 - 3 - 3 Full
39% Balbezit 61%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 61
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 50.7
weak Schieten excellent
poor Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen very good


3e minuut.
Klungelig pakt Andrejcsik de bal. Andrejcsik geeft de bal voor. Zullian heeft problemen om de bal te vangen. Trus bereikt de bal nog maar net als eerste. Trus draait met de bal, schiet en ... Paal!

6e minuut.
Sabbioni is nu in balbezit. Basilio verovert de bal door een tackle van achteren. Basilio geeft een hoge lob. Jung is nu in balbezit. Jung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ðức Khải is nu in balbezit. Ðức Khải passt de bal met de wreef. Trus rent richting de bal. Trus draait met de bal, schiet en ... Zullian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Delponte geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albrecht met de inworp. Basilio geeft de bal voor. Trus springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Jung probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ðức Khải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jung speelt de bal door. Basilio is nu in balbezit. Basilio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Catoni de bal onder controle te krijgen. Ðức Khải kopt de bal weg. Klungelig pakt Zullian de bal. Trus bereikt de bal nog maar net als eerste. Trus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Basilio rent richting de bal. Basilio passt de bal in één keer door. Daar is Trus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basilio is nu in balbezit. Basilio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Witucki kopt de bal weg. Trus rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sabbioni. Trus raakt geblesseerd tijdens het duel. Limet wilt de vrije trap nemen. Grottolla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Zullian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Khải schiet op doel. Grottolla maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Limet is nu in balbezit. Limet probeert naar een medespeler te passen. Jung geeft een lange en hoge pass. Trus krijgt zijn hoofd ertegen. Grottolla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardiestreet FC - CabaretVoltaire 0:1

20e minuut.
Catoni met een sublieme pass. Sabbioni is nu in balbezit. Basilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardiestreet FC - CabaretVoltaire 0:2

22e minuut.
Catoni is nu in balbezit. Limet verovert de bal door een tackle van achteren. Limet geeft een lange en hoge pass. Trus bereikt de bal nog maar net als eerste. Trus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardiestreet FC - CabaretVoltaire 0:3

24e minuut.
Zullian kan de bal niet met de borst controleren. Ðức Khải rent richting de bal. Ðức Khải geeft een lange en hoge pass. Trus krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardiestreet FC - CabaretVoltaire 0:4

24e minuut.
Cominelli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Catoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trus onderschept slim de pass. Basilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardiestreet FC - CabaretVoltaire 0:5

28e minuut.
Trus is nu in balbezit. Basilio is nu in balbezit. Basilio passt de bal in één keer door. Ðức Khải rent richting de bal. Ðức Khải haalt uit met een fantastische trap. Grottolla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trus bereikt de bal nog maar net als eerste. Trus draait met de bal, schiet en ... Grottolla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardiestreet FC - CabaretVoltaire 0:6

29e minuut.
Trus speelt de bal door. Ðức Khải is nu in balbezit. Trus rent richting de bal. Ðức Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Khải schiet op doel. Grottolla bokst de bal weg. Trus rent richting de bal. Trus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardiestreet FC - CabaretVoltaire 0:7

32e minuut.
Jung kopt de bal weg. Ðức Khải rent richting de bal. Ðức Khải passt de bal zonder na te denken. Trus is nu in balbezit. Trus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardiestreet FC - CabaretVoltaire 0:8

36e minuut.
Trus is nu in balbezit. Trus passt de bal met de wreef. Ðức Khải is nu in balbezit. Ðức Khải haalt uit met een fantastische trap. Grottolla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardiestreet FC - CabaretVoltaire 0:9

38e minuut.
Albrecht rent richting de bal. Albrecht geeft de bal voor. Prada heeft problemen om de bal te vangen. Trus is nu in balbezit. Trus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Basilio met een snelle inworp. Albrecht heeft problemen om de bal te vangen. Albrecht met een sublieme pass. Ðức Khải heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Khải schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Trus bereikt de bal nog maar net als eerste. Trus passt de bal zonder na te denken. Ðức Khải is nu in balbezit. Ðức Khải schiet op doel. Grottolla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardiestreet FC - CabaretVoltaire 0:10

43e minuut.
Jung speelt de bal door. Ðức Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Khải geeft de bal voor. Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrecht haalt uit met een fantastische trap. Grottolla bokst de bal weg.

45e minuut.
Ðức Khải kopt de bal weg. Trus bereikt de bal nog maar net als eerste. Trus met een sublieme pass. Basilio rent richting de bal. Basilio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardiestreet FC - CabaretVoltaire 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hardiestreet FC 90%, CabaretVoltaire 10%.
Hardiestreet FC - CabaretVoltaire 0:11

50e minuut.
Klungelig pakt Catoni de bal. Albrecht speelt de bal door. Ðức Khải heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Khải draait met de bal, schiet en ... Grottolla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardiestreet FC - CabaretVoltaire 0:12

51e minuut.
Cominelli heeft problemen om de bal te vangen. Trus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Khải speelt de bal door. Basilio is nu in balbezit. Basilio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardiestreet FC - CabaretVoltaire 0:13

53e minuut.
Jung rent richting de bal. Jung passt de bal met de wreef. Limet speelt de bal door. Trus heeft problemen om de bal te vangen. Trus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Basilio is nu in balbezit. Basilio geeft de bal voor. Zullian kan de bal niet met de borst controleren. Basilio rent richting de bal. Basilio haalt uit met een fantastische trap. Grottolla bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Nannini rent richting de bal. Limet verovert de bal door een tackle van achteren. Limet probeert naar een medespeler te passen. Ðức Khải rent richting de bal. Ðức Khải schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardiestreet FC - CabaretVoltaire 0:14

58e minuut.
Trus passt de bal zonder na te denken. Jung rent richting de bal. Jung probeert naar een medespeler te passen. Trus rent richting de bal. Trus haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grottolla met een harde bal richting middenveld. Jung kopt de bal weg. Ðức Khải is nu in balbezit. Ðức Khải schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Trus bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Trus bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilio rent richting de bal. Basilio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Albrecht geeft een lange en hoge pass. Delponte kopt de bal weg. Jung speelt de bal door. Trus bereikt de bal nog maar net als eerste. Trus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardiestreet FC - CabaretVoltaire 0:15

65e minuut.
Ðức Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Trus de bal. Trus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardiestreet FC - CabaretVoltaire 0:16

66e minuut.
Ðức Khải onderschept slim de pass. Ðức Khải probeert naar een medespeler te passen. Basilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Trus rent richting de bal. Trus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Limet kopt de bal weg. Trus controleert de bal met de borst. Trus passt de bal in één keer door. Basilio rent richting de bal. Basilio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardiestreet FC - CabaretVoltaire 0:17

69e minuut.
Inworp. Nannini met de inworp. Jung met een sublieme pass. Klungelig pakt Trus de bal. Trus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardiestreet FC - CabaretVoltaire 0:18

70e minuut.
Basilio onderschept slim de pass. Trus rent richting de bal. Delponte rent richting de bal. Trus onderschept slim de pass. Trus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ðức Khải rent richting de bal. Ðức Khải draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardiestreet FC - CabaretVoltaire 0:19

72e minuut.
Jung speelt de bal door. Albrecht geeft een lange en hoge pass. Ðức Khải rent richting de bal. Ðức Khải haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zullian de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Basilio neemt de hoekschop. Trus maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Jung is nu in balbezit. Jung passt de bal met de wreef. Ðức Khải rent richting de bal. Ðức Khải schiet op doel. Grottolla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardiestreet FC - CabaretVoltaire 0:20

78e minuut.
Grottolla met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albrecht met een snelle inworp. Basilio is nu in balbezit. Basilio geeft de bal voor. Grottolla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Delponte controleert de bal met de borst.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Albrecht met een sublieme pass. Limet rent richting de bal. Limet passt de bal met de wreef. Trus is nu in balbezit. Trus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardiestreet FC - CabaretVoltaire 0:21

82e minuut.
Catoni probeert naar een medespeler te passen. Zullian bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullian met een sublieme pass. Basilio rent richting de bal. Basilio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Zullian is nu in balbezit. Zullian geeft een lange en hoge pass. Kubicki kopt de bal weg. Trus is nu in balbezit. Trus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardiestreet FC - CabaretVoltaire 0:22

87e minuut.
Klungelig pakt Ðức Khải de bal. Ðức Khải speelt de bal door. Trus rent richting de bal. Basilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardiestreet FC - CabaretVoltaire 0:23

90e minuut.
Delponte probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Basilio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trus krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardiestreet FC - CabaretVoltaire 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hardiestreet FC 91%, CabaretVoltaire 9%.
Hardiestreet FC - CabaretVoltaire 0:24