Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monfortese papaveri
Defend Tactiek vamos555
55% Balbezit 45%
82% Spel op eigen helft 18%
3 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 53
solid Schieten excellent
good Passen solid
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Danesvalle rent richting de bal. Danesvalle geeft de bal voor. Errea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Petekkaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petekkaya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Jucknischke bereikt de bal nog maar net als eerste. Langiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Langiewicz geeft een hoge lob. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - papaveri 1:0

11e minuut.
Gerardi passt de bal zonder na te denken. Errea is nu in balbezit. Errea met een sublieme pass. Petekkaya rent richting de bal. Petekkaya schiet op doel. Pracki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Inworp. Aluste met een snelle inworp. Boschesi speelt de bal door. Petekkaya rent richting de bal. Petekkaya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Giannetta geeft de bal voor. Gallardo rent richting de bal. Cabrera begaat een overtreding. Cabrera krijgt een gele kaart. Gallardo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gallardo wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gallardo passt de bal zonder na te denken. Gerardi heeft problemen om de bal te vangen. Gerardi passt de bal in één keer door. Petekkaya rent richting de bal. Petekkaya draait met de bal, schiet en ... Pracki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Errea probeert naar een medespeler te passen. Boschesi rent richting de bal. Boschesi passt de bal in één keer door. Petekkaya is nu in balbezit. Petekkaya haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Gerardi met een snelle inworp. Langiewicz geeft de bal voor. Jucknischke kopt de bal weg. Gerardi geeft de bal voor. Boschesi krijgt zijn hoofd ertegen. Pracki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Šumauskas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Monfortese - papaveri 1:1

42e minuut.
Giannetta geeft een lange en hoge pass. Need Rivotril kopt de bal weg. D`Agaro probeert de bal aan de voet te houden. Boschesi rent richting de bal. Boschesi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monfortese 81%, papaveri 19%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Monfortese - papaveri 1:1

47e minuut.
Gerardi passt de bal zonder na te denken. Daar is Need Rivotril, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Need Rivotril draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sitku de bal onder controle te krijgen. Pracki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - papaveri 1:2

50e minuut.
Need Rivotril bereikt de bal nog maar net als eerste. Need Rivotril passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Petekkaya de bal. Petekkaya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - papaveri 1:3

54e minuut.
Errea is nu in balbezit. Errea passt de bal zonder na te denken. Gerardi rent richting de bal. Gerardi geeft de bal voor. Boschesi springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - papaveri 1:4

61e minuut.
Vărzaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Danesvalle geeft een lange en hoge pass. Cabrera kopt de bal weg. Šumauskas rent richting de bal. Šumauskas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Daar is Errea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Errea met een sublieme pass. Petekkaya is nu in balbezit. Petekkaya haalt uit met een fantastische trap. Sitku probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cabrnoch komt het veld opgelopen. Henriquez komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Aluste geeft de bal voor. Gerardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerardi probeert naar een medespeler te passen. Need Rivotril is nu in balbezit. Need Rivotril draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Gerardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerardi passt de bal zonder na te denken. Petekkaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Petekkaya draait met de bal, schiet en ... Sitku probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pracki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Errea speelt de bal door. Petekkaya is nu in balbezit. Petekkaya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - papaveri 1:5

90e minuut.
Cabrera geeft een lange en hoge pass. Need Rivotril is nu in balbezit. Need Rivotril passt de bal zonder na te denken. Petekkaya heeft problemen om de bal te vangen. Petekkaya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monfortese 83%, papaveri 17%.
Monfortese - papaveri 1:5