Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-11 18:40
  • Competitiewedstrijd: Serie D.27
  • Stadion: Costa d' Amalfi
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 31911
A.S. CETARA SOCCER Real 11 United
Firevin Tactiek 352DL
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
28 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 50.4
very good Schieten good
very good Passen very good
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Hromin met een sublieme pass. Nakiboğlu speelt de bal door. Ang is nu in balbezit. Ang geeft een lange en hoge pass. Chwastek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Sagna probeert naar een medespeler te passen. Nakiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakiboğlu passt de bal met de wreef. Chwastek is nu in balbezit. Chwastek haalt uit met een fantastische trap. Sequelado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres met een sublieme pass. Nakiboğlu speelt de bal door. Mousa rent richting de bal. Mousa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Lamatrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamatrice speelt de bal door. Ang speelt de bal door. Mousa is nu in balbezit. Mousa schiet op doel. Sequelado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mousa geeft de bal voor. Chwastek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Nakiboğlu passt de bal in één keer door. Mousa is nu in balbezit. Mousa probeert naar een medespeler te passen. Chwastek rent richting de bal. Chwastek haalt uit met een fantastische trap. Sequelado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Lamatrice bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balanchivadze. Lamatrice is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lamatrice zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chwastek is nu in balbezit. Chwastek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Ang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nakiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakiboğlu passt de bal met de wreef. Mousa is nu in balbezit. Mousa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa onderschept slim de pass. Mousa passt de bal zonder na te denken. Chwastek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwastek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Chwastek is nu in balbezit. Chwastek passt de bal zonder na te denken. Mousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Chwastek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamatrice rent richting de bal. Lamatrice geeft de bal voor. Mousa controleert de bal met de borst. Mousa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chwastek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwastek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sequelado niet meer kan verder spelen. La Vacca komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Lamatrice passt de bal met de wreef. Nakiboğlu is nu in balbezit. Nakiboğlu passt de bal met de wreef. Chwastek is nu in balbezit. Chwastek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mousa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. CETARA SOCCER - Real 11 United 1:0

43e minuut.
Gulla is nu in balbezit. Chwastek onderschept slim de pass. Chwastek met een sublieme pass. Mousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. La Vacca trapt de bal weg van het doel. Nakiboğlu kopt de bal weg. Chwastek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwastek haalt uit met een fantastische trap. La Vacca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. CETARA SOCCER 36%, Real 11 United 64%.
A.S. CETARA SOCCER - Real 11 United 1:0

47e minuut.
Tzimet geeft een hoge lob. Dajao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepecki begaat een overtreding. Ślepecki krijgt een gele kaart. Dajao is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bajdachnyj wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Nakiboğlu speelt de bal door. Ang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ang met een sublieme pass. Mousa rent richting de bal. Mousa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chwastek is nu in balbezit. Chwastek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. CETARA SOCCER - Real 11 United 2:0

53e minuut.
Lamatrice met een sublieme pass. Chwastek is nu in balbezit. Nakiboğlu is nu in balbezit. Chwastek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwastek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Chwastek kopt de bal weg. Hunanyan probeert de bal met de borst te controleren. Mousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. CETARA SOCCER - Real 11 United 3:0

59e minuut.
Fila passt de bal zonder na te denken. Dajao rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ślepecki. Dajao is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fila neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lamatrice passt de bal in één keer door. Nakiboğlu rent richting de bal. Nakiboğlu geeft de bal voor. Chwastek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwastek schiet op doel. La Vacca bokst de bal weg.

71e minuut.
Inworp. Alizzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fila probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Balanchivadze de bal. Balanchivadze geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ang rent richting de bal. Ang passt de bal met de wreef. Nakiboğlu speelt de bal door. Chwastek is nu in balbezit. Chwastek schiet op doel. La Vacca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Mousa kopt de bal weg. Klungelig pakt Gulla de bal. Chwastek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakiboğlu is nu in balbezit. Nakiboğlu schiet op doel. La Vacca bokst de bal weg. Chwastek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwastek schiet op doel. La Vacca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. CETARA SOCCER - Real 11 United 4:0

87e minuut.
Tzimet kan de bal niet met de borst controleren. Mousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa met een sublieme pass. Nakiboğlu is nu in balbezit. Nakiboğlu haalt uit met een fantastische trap. La Vacca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Tubarão verovert de bal door een tackle van achteren. Tzimet is nu in balbezit. Tzimet passt de bal met de wreef. Fila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. CETARA SOCCER 37%, Real 11 United 63%.
A.S. CETARA SOCCER - Real 11 United 4:0