Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CharleKing Football Club Vengeance
Normal Tactiek 343
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Wagemakers rent richting de bal. Laurijssen verovert de bal door een tackle van achteren. Laurijssen probeert naar een medespeler te passen. Philips rent richting de bal. Philips schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Laurijssen verovert de bal door een tackle van achteren. Paeme bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagemakers begaat een overtreding. Wagemakers krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Philips is nu in balbezit. Vandenhout is nu in balbezit. Philips verovert de bal door een tackle van achteren. Philips haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Impens de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Evrard geeft de bal voor. Coster is nu in balbezit. Coster passt de bal in één keer door. Laurijssen is nu in balbezit. Laurijssen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CharleKing Football Club - Vengeance 1:0

41e minuut.
Laurijssen onderschept slim de pass. Laurijssen passt de bal in één keer door. Philips bereikt de bal nog maar net als eerste. Philips draait met de bal, schiet en ... Vantongerloo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CharleKing Football Club - Vengeance 2:0

44e minuut.
Engels probeert de bal met de borst te controleren. Vervaecke rent richting de bal. Turner is nu in balbezit. Turner haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Engels de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CharleKing Football Club - Vengeance 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CharleKing Football Club 33%, Vengeance 67%.
CharleKing Football Club - Vengeance 2:1

48e minuut.
De Waele-De Guchtenaere geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coster met een snelle inworp. Laurijssen is nu in balbezit. Laurijssen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De Waele-De Guchtenaere geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coster met de inworp. Laurijssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurijssen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

63e minuut.
Philips is nu in balbezit. De Waele-De Guchtenaere verovert de bal door een tackle van achteren. De Waele-De Guchtenaere speelt de bal door. Turner is nu in balbezit. Turner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Evrard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laurijssen rent richting de bal. Laurijssen geeft een hoge lob. Philips springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Vantongerloo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CharleKing Football Club 49%, Vengeance 51%.
CharleKing Football Club - Vengeance 2:1