Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Zwalm Youth Academy Belgium
Normal Tactiek WorldMid
39% Balbezit 61%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 54.4
weak Schieten excellent
hopeless Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen adequate


5e minuut.
Zawada speelt de bal door. Bandur is nu in balbezit. Bandur geeft de bal voor. Klungelig pakt Tulijoki de bal. Tulijoki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Callewaert geeft een lange en hoge pass. Inworp. Deutsch met de inworp. Tulijoki rent richting de bal. Tulijoki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - Youth Academy Belgium 0:1

11e minuut.
Mengüalpoğlu passt de bal in één keer door. Zawada probeert de bal met de borst te controleren. Zawada geeft een hoge lob. Tulijoki is nu in balbezit. Tulijoki draait met de bal, schiet en ... Lejeune bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - Youth Academy Belgium 0:2

13e minuut.
Lejeune probeert naar een medespeler te passen. Putte kopt de bal weg. Klungelig pakt Zátka de bal. Tulijoki is nu in balbezit. Tulijoki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - Youth Academy Belgium 0:3

18e minuut.
Alderweireld geeft de bal voor. Inworp. Zawada met een snelle inworp. Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Van Brabant met een snelle inworp. Velghe speelt de bal door. Van Brabant met een sublieme pass. Zátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zátka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Zátka geeft een lange en hoge pass. Daar is Alderweireld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu geeft de bal voor. Tulijoki springt en kopt de bal. Lejeune verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Lejeune met een sublieme pass. Klungelig pakt Beerens de bal. Deutsch probeert naar een medespeler te passen. Tulijoki rent richting de bal. Tulijoki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Putte probeert naar een medespeler te passen. Mengüalpoğlu rent richting de bal. Mengüalpoğlu passt de bal zonder na te denken. Zátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zátka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mengüalpoğlu geeft een lange en hoge pass. Christiaen kopt de bal weg. Deutsch probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tulijoki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulijoki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tulijoki geeft een hoge lob. Zátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekort legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zátka raakt geblesseerd tijdens het duel. Zátka kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - Youth Academy Belgium 0:4

39e minuut.
Putte onderschept slim de pass. Putte geeft een hoge lob. Tulijoki rent richting de bal. Tulijoki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - Youth Academy Belgium 0:5

40e minuut.
Siikalampi kopt de bal weg. Deutsch rent richting de bal. Deutsch geeft een lange en hoge pass. Zátka heeft problemen om de bal te vangen. Zátka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lejeune trapt de bal weg. Deutsch kopt de bal weg. Tulijoki is nu in balbezit. Tulijoki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Putte onderschept slim de pass. Putte speelt de bal door. Daar is Mengüalpoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mengüalpoğlu geeft de bal voor. Tulijoki springt en kopt de bal. Lejeune kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Van Camp geeft een hoge lob. Tulijoki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deutsch rent richting de bal. Deutsch geeft een hoge lob. Tulijoki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Zwalm 85%, Youth Academy Belgium 15%.
SV Zwalm - Youth Academy Belgium 0:5

46e minuut.
Putte probeert naar een medespeler te passen. Tulijoki is nu in balbezit. Christiaen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zátka onderschept slim de pass. Zátka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dekort trapt de bal weg. Zawada geeft de bal voor. Tulijoki rent richting de bal. Tulijoki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tulijoki is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Zawada is nu in balbezit. Zawada passt de bal zonder na te denken. Daar is Dekort, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zátka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Dekort met een sublieme pass. Putte probeert naar een medespeler te passen. Deutsch probeert naar een medespeler te passen. Tulijoki is nu in balbezit. Tulijoki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bandur kopt de bal weg. Zawada geeft een hoge lob. Deutsch kopt de bal weg. Tulijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulijoki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Velghe is nu in balbezit. Velghe geeft een lange en hoge pass. Deutsch met een sublieme pass. Tulijoki rent richting de bal. Tulijoki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Alderweireld geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zawada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mengüalpoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Mengüalpoğlu geeft de bal voor. Lejeune bokst de bal weg. Tulijoki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - Youth Academy Belgium 0:6

64e minuut.
Deutsch is nu in balbezit. Deutsch passt de bal zonder na te denken. Tulijoki is nu in balbezit. Tulijoki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - Youth Academy Belgium 0:7

66e minuut.
Zátka met een sublieme pass. Mengüalpoğlu rent richting de bal. Mengüalpoğlu geeft een lange en hoge pass. Tulijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulijoki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Zawada passt de bal met de wreef. Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu geeft de bal voor. Tulijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulijoki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Mengüalpoğlu met de inworp. Zawada geeft een hoge lob. Tulijoki is nu in balbezit. Tulijoki schiet op doel. Lejeune probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - Youth Academy Belgium 0:8

70e minuut.
Putte verovert de bal door een tackle van achteren. Putte probeert naar een medespeler te passen. Tulijoki controleert de bal met de borst. Tulijoki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - Youth Academy Belgium 0:9

74e minuut.
Alderweireld met de inworp. Velghe controleert de bal met de borst. Zawada probeert naar een medespeler te passen. Zátka rent richting de bal. Zátka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Callewaert de bal. Callewaert passt de bal met de wreef. Zawada probeert naar een medespeler te passen. Zátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zátka haalt uit met een fantastische trap. Lejeune probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - Youth Academy Belgium 0:10

80e minuut.
Dekort geeft de bal voor. Inworp. Zawada met de inworp. Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Klungelig pakt Tulijoki de bal. Callewaert is nu in balbezit. Tulijoki verovert de bal door een tackle van achteren. Tulijoki schiet op doel. Van Camp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Zátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zátka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - Youth Academy Belgium 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Zwalm 92%, Youth Academy Belgium 8%.
SV Zwalm - Youth Academy Belgium 0:11