Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpic Malinois Club de Anvers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Dillen passt de bal in één keer door. Sleeckx is nu in balbezit. Craeymeersch speelt de bal door. Renquin rent richting de bal. Renquin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Craeymeersch speelt de bal door. Dillen heeft problemen om de bal te vangen. Dillen geeft de bal voor. Renquin is nu in balbezit. Renquin passt de bal zonder na te denken. Gillet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Geyselen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sleeckx speelt de bal door. Verhasselt rent richting de bal. Verhasselt schiet op doel. Na een snelle pass probeert VandenBosche de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Booser speelt de bal door. Daar is Block, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Renquin schiet op doel. Block probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Geyselen onderschept slim de pass. Geyselen speelt de bal door. Craeymeersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Craeymeersch geeft een lange en hoge pass. Renquin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpic Malinois - Club de Anvers 0:1

38e minuut.
Robbens rent richting de bal. Robbens passt de bal met de wreef. Fock rent richting de bal. Renquin onderschept slim de pass. Renquin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpic Malinois 54%, Club de Anvers 46%.
Olimpic Malinois - Club de Anvers 0:1

48e minuut.
Geyselen geeft een hoge lob. Verhasselt bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhasselt passt de bal met de wreef. Verhulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhulst schiet op doel. Coeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Uijtdebroeks geeft de bal voor. Renquin is nu in balbezit. Robbens is nu in balbezit. Robbens haalt uit met een fantastische trap. Gillet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpic Malinois - Club de Anvers 0:2

78e minuut.
Dillen heeft problemen om de bal te vangen. Dillen geeft de bal voor. Stafford speelt de bal door. Verhasselt heeft problemen om de bal te vangen. Verhasselt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpic Malinois - Club de Anvers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpic Malinois 48%, Club de Anvers 52%.
Olimpic Malinois - Club de Anvers 1:2