Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
URS Du Assenede Sporting Assenede
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Henoit rent richting de bal. Brueren verovert de bal door een tackle van achteren. Brueren passt de bal met de wreef. Jacobs is nu in balbezit. Jacobs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De Boeck geeft een lange en hoge pass. Inworp. Degreve zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brueren is nu in balbezit. Brueren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bonnet passt de bal zonder na te denken. Coppens is nu in balbezit. Met opzet legt Nelis zijn tegenspeler op de grond. Nelis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

32e minuut.
Klungelig pakt Jacobs de bal. Van den Branden onderschept slim de pass. Met opzet legt Brueren zijn tegenspeler op de grond. Brueren krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: URS Du Assenede 42%, Sporting Assenede 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
URS Du Assenede - Sporting Assenede 0:0

51e minuut.
Pireaux kan de bal niet met de borst controleren. Van den Branden rent richting de bal. Pireaux begaat een overtreding. Pireaux krijgt een gele kaart. Van den Branden moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Van den Branden kan niet meer verder spelen. Matthys komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Daar is Suydt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacobs is nu in balbezit. Matthys rent richting de bal. Jacobs onderschept slim de pass. Jacobs haalt uit met een fantastische trap. Origi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Durme passt de bal zonder na te denken. de Theux de Meylandt is nu in balbezit. de Theux de Meylandt probeert naar een medespeler te passen. Raman bereikt de bal nog maar net als eerste. Raman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - Sporting Assenede 1:0

79e minuut.
Klungelig pakt Coppens de bal. Coppens probeert naar een medespeler te passen. De Boeck is nu in balbezit. Degreve rent richting de bal. Degreve schiet op doel. Origi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Bonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnet probeert naar een medespeler te passen. Daar is de Cleene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Decker rent richting de bal. De Decker schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De Boeck kopt de bal weg. Suydt rent richting de bal. Suydt geeft de bal voor. Raman bereikt de bal nog maar net als eerste. Raman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: URS Du Assenede 42%, Sporting Assenede 58%.
URS Du Assenede - Sporting Assenede 1:0