Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GDPeniche esports KFC Vladivorstock
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Driessche de bal onder controle te krijgen. Muyter is nu in balbezit. Driessche verovert de bal door een tackle van achteren. Driessche draait met de bal, schiet en ... Kerkhofs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GDPeniche esports - KFC Vladivorstock 0:1

21e minuut.
Bourbiaux probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koopmans is nu in balbezit. Met opzet legt Elshout zijn tegenspeler op de grond. Elshout krijgt een gele kaart. Koopmans wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

31e minuut.
Kiekens kopt de bal weg. Verhasselt probeert de bal aan de voet te houden. Schoofs probeert naar een medespeler te passen. Elshout is nu in balbezit. Elshout haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GDPeniche esports 57%, KFC Vladivorstock 43%.
GDPeniche esports - KFC Vladivorstock 0:1

47e minuut.
Inworp. Grün met een snelle inworp. Schoofs rent richting de bal. Schoofs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GDPeniche esports - KFC Vladivorstock 1:1

48e minuut.
Verhasselt rent richting de bal. Elshout verovert de bal door een tackle van achteren. Schoofs bereikt de bal nog maar net als eerste. Schoofs haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kiekens de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
GDPeniche esports - KFC Vladivorstock 2:1

52e minuut.
Inworp. Grün met een snelle inworp. Koopmans geeft een hoge lob. Van Houdt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Corryn geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Verhasselt geeft een hoge lob. Inworp. Dheedene zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schoofs bereikt de bal nog maar net als eerste. Schoofs geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GDPeniche esports 43%, KFC Vladivorstock 57%.
GDPeniche esports - KFC Vladivorstock 2:1